Adatmentés

Az elmúlt években nem csak az adatmennyiség növekedett meg, hanem az adatok értéke is megnőtt. A legfontosabb IT trendek is ezek köré gyűlnek, és egyre inkább tisztázódik a vállalatoknál, mennyit ér az adat.
Ennek következtében egy IT infrastruktúra kialakításakor körültekintően kell megválasztani hová és milyen módon kerülnek az adatok mentésre. Ma már egy mentésből visszaállni sérült adathordozó esetén is gyorsan megy.  
Azonban előfordul, hogy a kollégák értékes adatokat tartanak a számítógépük winchesterén, vagy egy CD-n , DVD-n olyan információk lehetnek, amelyek fontosak a cég számára. Elkerülhetetlen, hogy időként megsérüljenek az adathordozók, mert nem örökéletűek. Leesik, beborul, kattog, elromlik. 


A Duna Elektronika speciális technológiájának köszönhetően képes arra, hogy bizonyos sérült adathordozókról visszanyerje a fontos adatokat. Ügyfeleink bizalma számunkra a legfontosabb, így kiemelten kezeljük, hogy személyesen is lássa az adathordozó hibáját, ezért a bevizsgálásnál Ön is jelen lehet. A helyszínen azonnal ajánlatot adunk a javítás díjára.

Szolgáltatásaink

•    Merevlemez adatmentés
•    Pendrive és memóriakártya adatmentés
•    CD és DVD adatmentés
•    SSD drive adatmentés

 


 

Keressen minket!

Újdonságok
2018-06-18

Több mint 20 nemzetközi szakértő nyilatkozott arról, hogy hogyan alakítják át a feltörekvő technológiák a társadalmat és a munkavégzést 2030-ig. A legújabb technológiák új irányba terelik az emberek és a gépek viszonyát – egy intenzívebb kapcsolat irányába. Az emberek digitális vezetőkké válnak, és merőben másként üzletelünk majd, fedezünk fel, vagy keressük a tehetségeket.

BŐVEBBEN

2017-03-06

A Microsoft Exchange Server 2007 támogatása 2017. április 11.-én véget ér, ami kompatibilitási és biztonsági problémákat okozhat. Tekintse át a lehetőségeket.

BŐVEBBEN

TOVÁBBI ÚJDONSÁGOK
Hírek rólunk
2017-06-16

Június 3-án az 1. számú Gyermekklinika kerítésének egy részét festették kollégáink társadalmi munka keretén belül, másik segítő akciónk pedig a uSchool nevéhez kapcsolódik.

BŐVEBBEN

2017-04-05

Regisztráljon rendezvényünkre április 20-án, ahol sok érdekességre és újdonságra számíthat a Dell Networking portfólió, a Converged és Hyper Converged megoldások, a Dell EMC összefonódása, valamint az integráció és Unity All flash fókuszában.   

BŐVEBBEN

TOVÁBBI HÍREK