Adatmentés

Az elmúlt években nem csak az adatmennyiség növekedett meg, hanem az adatok értéke is megnőtt. A legfontosabb IT trendek is ezek köré gyűlnek, és egyre inkább tisztázódik a vállalatoknál, mennyit ér az adat.
Ennek következtében egy IT infrastruktúra kialakításakor körültekintően kell megválasztani hová és milyen módon kerülnek az adatok mentésre. Ma már egy mentésből visszaállni sérült adathordozó esetén is gyorsan megy.  
Azonban előfordul, hogy a kollégák értékes adatokat tartanak a számítógépük winchesterén, vagy egy CD-n , DVD-n olyan információk lehetnek, amelyek fontosak a cég számára. Elkerülhetetlen, hogy időként megsérüljenek az adathordozók, mert nem örökéletűek. Leesik, beborul, kattog, elromlik. 


A Duna Elektronika speciális technológiájának köszönhetően képes arra, hogy bizonyos sérült adathordozókról visszanyerje a fontos adatokat. Ügyfeleink bizalma számunkra a legfontosabb, így kiemelten kezeljük, hogy személyesen is lássa az adathordozó hibáját, ezért a bevizsgálásnál Ön is jelen lehet. A helyszínen azonnal ajánlatot adunk a javítás díjára.

Szolgáltatásaink

•    Merevlemez adatmentés
•    Pendrive és memóriakártya adatmentés
•    CD és DVD adatmentés
•    SSD drive adatmentés

 


 

Keressen minket!