FINANSZÍROZÁS

Cisco

A Cisco Capital innovatív finanszírozási megoldásokat biztosít a Cisco termékeinek és szolgáltatásainak beszerzéséhez. A Cisco Capital finanszírozási konstrukcióival a Cisco ügyfelei rugalmas, jól áttekinthető programok keretében szerezhetik be a szükséges új eszközöket, illetve frissíthetik a meglévő technológiát. 1996-os megalapítása óta a Cisco Capital a világ számos országában kínál különböző finanszírozási programokat a Cisco ügyfeleinek.

IBM

Az IBM Global Financing segítséget nyújt a vállalkozások számára, hogy IT beszerezéseik során nagy összegű megtakarításokat érjenek el. Több mint 50 országban, több mint 36 milliárd dollár kihelyezéssel, versenyképes díjszabásunkkal, rugalmas megoldásainkkal és az Ügyfél szolgálata iránti elkötelezettségünkkel váltunk az IT pénzügyi megoldások vezető vállalatává. Legyen szó akár multinacionális vállalatról, kis vagy középvállalkozásról, iskoláról, vagy kormányzatról, megoldásaink segítenek, hogy megengedhessen és megszerezhessen bármilyen IT terméket, beleértve a több-szállítós hardwaret, softwaret és szolgáltatásokat.

HP

HP Financial Services célja, hogy a számítástechnikai megoldások beszerzését, fenntartását és az elavult technológia elhelyezését egyszerűbbé tegye ügyfelei számára. A világszerte elérhető rugalmas finanszírozási és eszközkezelő megoldásaink közé tartoznak a költséghatékony lízingajánlatok, csereprogramok, készletgazdálkodási és készlet-helyreállítási szolgáltatások. Lízing és eszközkezelő szolgáltatásaink kiterjednek valamennyi HP termékre és szolgáltatásra valamint több beszállítótól származó és több technológiás megoldásokra is.

Grenke Leasing

A GRENKE kis- és középvállalkozásoknak a modern, rendszerint költségigényes IT berendezések vásárlása helyett a tartós bérlet lehetőségét nyújtja, kis beruházási érték esetében is fair feltételek mellett.

Az elbírálás minden esetben egyénileg történik. Munkatársaink segítenek kiválasztani a legkedvezőbbet az ÖN számára.