2015 Őszi Partnernapok

2015-10-30

A Dell és az Intel támogatásával, az idei évben lehetőségünk nyílt megrendezni a Duna Elektronika Kétnapos Őszi Partnernapot.  

A rendezvény résztvevői az Abacus Hotelben tartott szakmai előadások során megismerkedhettek a Dell, az Intel és a Duna Elektronika legújabb megoldásaival, ezt követően pedig a lenyűgöző panorámás Etyeki Kúria birtokán, kemencés malacsütés és egy izgalmas borkóstoló került terítékre.

Nagyon örülünk a számos pozitív visszajelzésnek, melyet a résztvevők elégedettségére vonatkozóan kaptunk.  

A HP támogatása által nem csak a fővárosi, hanem a vidéki partnereinket is vendégül láthattuk az egyik őszi rendezvényünkön, Kecskeméten.

A szakmai előadások témája szorosan kapcsolódott a gyártáshoz, amely területen kifejezetten fontos a megfelelő informatikai háttér biztosítása. A résztvevők megismerkedhettek a személyi számítógépek, a nyomtatók, a hálózatok és a virtualizáció legújabb megoldásaival, továbbá a pályázati lehetőségek előnyei is bemutatásra kerültek. A színvonalas előadások és a svédasztalos uzsonna helyszínéül a Four Points by Sheraton Hotel szolgált, ezt követően pedig a nap fénypontja egy Mercedes-Benz gyárlátogatás volt.

Az eseményünket óriási érdeklődés övezte, ezért számos jelentkezőnek nem tudtuk elfogadni a regisztrációját. Ígéretünkhöz híven 2016. tavaszán ismét szervezni fogunk egy látogatást a Mercedes-Benz gyárba.

A látogatáson sajnos nem készíthettünk fotókat, a rendezvény első felében készült képekből azonban készítettünk egy kisebb összeállítást.

Vissza
Címkék

Hír értesítés kérése

* Kötelező mezők