A Duna Elektronika új Dell EMC Partner Program státusza: TITANIUM!

2017-03-16

Szakmai kompetenciánk és előző éves Dell forgalmunk alapján kiérdemeltük a kivételes és legmagasabb elismerést, a Titanium partneri címet, melyet jelenleg Magyarországon rajtunk kívül csak 2 informatikai vállalat tudhat magáénak!

Vállalatunk fő tevékenysége a megalakulásától fogva a magas szakértelmet igénylő informatikai rendszerek kereskedelme, valamint a hozzájuk kapcsolódó tervezési, üzemeltetési, és rendszerintegrációs szolgáltatások ellátása (az üzleti világ számára), amelyhez a Dell EMC innovatív megoldásai tökéletesen illeszkednek.    

A partner programhoz csatlakozás feltétele, hogy rendelkezzünk megfelelőn képzett szakember gárdával, rugalmas üzleti környezettel, és elkötelezett ügyfelekkel.  

2016-ban 35%-kal növeltük árbevételünket, csak úgy mint az előző években. Jelentősen bővítettük a mérnök csapatunkat,  így rendelkezünk specialistákkal, megfelelően képzett és tapasztalt szakemberekkel, elhivatottsággal és elégedett ügyfelekkel.  

Nagyon köszönjük az ügyfeleink és a Dell EMC bizalmát.  

Az alábbiakban felsorolt témákban forduljon hozzánk bizalommal, hiszen szakértő csapatunk készségesen áll rendelkezésére!

  • Core Client Solutions
  • Networking
  • Server
  • Storage
  • Workstation

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

 

További hírek
Újdonságok
2018-06-18

Több mint 20 nemzetközi szakértő nyilatkozott arról, hogy hogyan alakítják át a feltörekvő technológiák a társadalmat és a munkavégzést 2030-ig. A legújabb technológiák új irányba terelik az emberek és a gépek viszonyát – egy intenzívebb kapcsolat irányába. Az emberek digitális vezetőkké válnak, és merőben másként üzletelünk majd, fedezünk fel, vagy keressük a tehetségeket.

BŐVEBBEN

2017-03-06

A Microsoft Exchange Server 2007 támogatása 2017. április 11.-én véget ér, ami kompatibilitási és biztonsági problémákat okozhat. Tekintse át a lehetőségeket.

BŐVEBBEN

TOVÁBBI ÚJDONSÁGOK
Hírek rólunk
2017-06-16

Június 3-án az 1. számú Gyermekklinika kerítésének egy részét festették kollégáink társadalmi munka keretén belül, másik segítő akciónk pedig a uSchool nevéhez kapcsolódik.

BŐVEBBEN

2017-04-05

Regisztráljon rendezvényünkre április 20-án, ahol sok érdekességre és újdonságra számíthat a Dell Networking portfólió, a Converged és Hyper Converged megoldások, a Dell EMC összefonódása, valamint az integráció és Unity All flash fókuszában.   

BŐVEBBEN

TOVÁBBI HÍREK