A június a segítségnyújtás hónapja nálunk

2017-06-16

Június 3-án az 1. számú Gyermekklinika kerítésének egy részét festették kollégáink társadalmi munka keretén belül, másik segítő akciónk pedig a uSchool nevéhez kapcsolódik.  

Köszönjük minden munkatársunknak aki részt vett a társadalmi munkában. 

Bár IT cég vagyunk, most még sem informatikai eszközökkel segítettünk, hanem 10 kollégával felvértezve  lecsiszoltuk majd lefestettük a Semmelweis Klinika gyermekgyógyászati épületéhez tartozó kerítést. A kollégák tettek valami olyat, ami másoknak jó és hasznos... ami nem önös érdekből született. Nagyon büszkék vagyunk, hogy ilyen kollégákkal dolgozunk együtt.    

 

A uSchool egy modern szemléletű ingyenes oktatási program 17-18 éves fiatalok számára, mely 6 éve indult útjára Szlovéniában és ma már minden harmadik középiskolában jelen van a szomszédos országban, ahogyan hazánkban is egyre elterjedtebb.  A program céljául tűzte ki, hogy a jelenlegi oktatási rendszert kiegészítve vállalkozói szemléletet vigyen a középiskolákba és megtanítsa a diákokat arra, hogyan tudják fenntartani magukat olyan tevékenységből, amit igazán szeretnek, és hogyan tanuljanak meg minél jobban eligazodni és sikeressé válni a folyamatosan változó munkaerőpiaci környezetben.  

 

Az érdeklődő diákok idén február 28-ig jelentkezhettek a BCCH-uSchool Entrepreneurship Club-ra, mely közel 3 hónapig tartott. A fiataloknak ki kellett találniuk egy projektet, amelyet a különböző területek szakembereinek mentorálásával  - ezáltal gyakorlati, naprakész piaci ismeretek birtokában - megvalósíthatnak, akár üzletté alakíthatnak.   A projekteket a program végén közel 150 fős közönség és szakmai zsűri előtt prezentálták egy rangos verseny keretében. Az izgalmas döntőre a nemzetközileg ismert BrainBar rendezvény keretein belül június 2-án került sor az Akvárium Kishall termében. Nagyon büszkék vagyunk, hogy az Orient csapat lelkes tagjait, akik elképesztően kreatívak és inspirálóak voltak egy Dell Inspiron notebookkal ajándékozhattuk meg. Gratulálunk nekik!   

További hírek
Újdonságok
2018-06-18

Több mint 20 nemzetközi szakértő nyilatkozott arról, hogy hogyan alakítják át a feltörekvő technológiák a társadalmat és a munkavégzést 2030-ig. A legújabb technológiák új irányba terelik az emberek és a gépek viszonyát – egy intenzívebb kapcsolat irányába. Az emberek digitális vezetőkké válnak, és merőben másként üzletelünk majd, fedezünk fel, vagy keressük a tehetségeket.

BŐVEBBEN

2017-03-06

A Microsoft Exchange Server 2007 támogatása 2017. április 11.-én véget ér, ami kompatibilitási és biztonsági problémákat okozhat. Tekintse át a lehetőségeket.

BŐVEBBEN

TOVÁBBI ÚJDONSÁGOK
Hírek rólunk
2017-06-16

Június 3-án az 1. számú Gyermekklinika kerítésének egy részét festették kollégáink társadalmi munka keretén belül, másik segítő akciónk pedig a uSchool nevéhez kapcsolódik.

BŐVEBBEN

2017-04-05

Regisztráljon rendezvényünkre április 20-án, ahol sok érdekességre és újdonságra számíthat a Dell Networking portfólió, a Converged és Hyper Converged megoldások, a Dell EMC összefonódása, valamint az integráció és Unity All flash fókuszában.   

BŐVEBBEN

TOVÁBBI HÍREK