Adatmentés mint új szolgáltatás

2015-03-06

Az elmúlt években nem csak az adatmennyiség növekedett meg, hanem az adatok értéke is megnőtt. A legfontosabb IT trendek is ezek köré gyűlnek, és egyre inkább tisztázódik a vállalatoknál, mennyit ér az adat.

Ennek következtében egy IT infrastruktúra kialakításakor körültekintően kell megválasztani hová és milyen módon kerülnek az adatok mentésre. Ma már egy mentésből visszaállni sérült adathordozó esetén is gyorsan megy. 

Azonban előfordul, hogy a kollégák értékes adatokat tartanak a számítógépük winchesterén, vagy egy CD-n , DVD-n olyan információk lehetnek, amelyek fontosak a cég számára. Elkerülhetetlen, hogy időként megsérüljenek az adathordozók, mert nem örökéletűek. Leesik, beborul, kattog, elromlik.

 

Az utóbbi időben nagyon sokan fordultak hozzánk tanácsért, mit tegyenek a sérült adathordozókkal, amelyeken értékes adatok voltak.

 

Örömmel jelentjük be, hogy a mai naptól  új szolgáltatásként  a Duna Elektronika speciális technológiájának köszönhetően képes arra, hogy bizonyos sérült adathordozókról visszanyerje a fontos adatokat. Ügyfeleink bizalma számunkra a legfontosabb, így kiemelten kezeljük, hogy személyesen is lássa az adathordozó hibáját, ezért a bevizsgálásnál Ön is jelen lehet. A helyszínen azonnal ajánlatot adunk a javítás díjára.

Szolgáltatásaink

•    Merevlemez adatmentés

•    Pendrive és memóriakártya adatmentés

•    CD és DVD adatmentés

•    SSD drive adatmentés

 

 

További információ

Az ügyfélkapcsolati menedzsereknél, illetve a központi elérhetőségeinken.

sales@dunaelektronika.com

+36 1 666 1600

Vissza
Címkék

Hír értesítés kérése

* Kötelező mezők