Dell Partner Awards 2017

2017-02-13

A Dell minden év januárjában tartja évindító rendezvényét, ahol idén a Duna Elektronika egy komoly elismeréssel lett gazdagabb. 

Ez a 4. olyan gála, ahol a Dell a cég partnereit díjazza megköszönve ezzel munkájukat, és elkötelezettségüket a cég felé.

A Duna Elektronika már  több mint 15 éve rendelkezik a Dell legmagasabb partneri szintjével, de még sosem kapott díjat, ezért nagyon örültünk az elismerésnek. 

A díjat a Dell EMC hálózati termék értékesítése terén a Dell 2017-es pénzügyi évében nyújtott kimagasló eredményünkért, valamint a Dell EMC termékek és a márka iránti elkötelezettségünkért kaptuk. 

Büszkék vagyunk, hogy a Dell egyik legkiválóbb partnere lehetünk, és hogy az ügyfeleink bizalmát élvezzük. Köszönjük nekik.      

További hírek
Újdonságok
2018-06-18

Több mint 20 nemzetközi szakértő nyilatkozott arról, hogy hogyan alakítják át a feltörekvő technológiák a társadalmat és a munkavégzést 2030-ig. A legújabb technológiák új irányba terelik az emberek és a gépek viszonyát – egy intenzívebb kapcsolat irányába. Az emberek digitális vezetőkké válnak, és merőben másként üzletelünk majd, fedezünk fel, vagy keressük a tehetségeket.

BŐVEBBEN

2017-03-06

A Microsoft Exchange Server 2007 támogatása 2017. április 11.-én véget ér, ami kompatibilitási és biztonsági problémákat okozhat. Tekintse át a lehetőségeket.

BŐVEBBEN

TOVÁBBI ÚJDONSÁGOK
Hírek rólunk
2017-06-16

Június 3-án az 1. számú Gyermekklinika kerítésének egy részét festették kollégáink társadalmi munka keretén belül, másik segítő akciónk pedig a uSchool nevéhez kapcsolódik.

BŐVEBBEN

2017-04-05

Regisztráljon rendezvényünkre április 20-án, ahol sok érdekességre és újdonságra számíthat a Dell Networking portfólió, a Converged és Hyper Converged megoldások, a Dell EMC összefonódása, valamint az integráció és Unity All flash fókuszában.   

BŐVEBBEN

TOVÁBBI HÍREK