Duna Online Akadémia - Eső előtt köpönyeg

2017-03-27

Duna  Online Akadémia  

Utazási idő nélkül növelje tudását, vegyen részt a webináriumon!

2017. április 6.      11:00  

Előadás tematika:

- Hogyan lehet létrehozni egy hatékony üzletmenet folytonossági tervet

- Az üzletmenet folytonossági terv célja (BCP)

- A Disaster Recovery Támogatás Szükségessége

- Informatikai biztonsági stratégia kialakítása  

REGISZTRÁCIÓ ITT

Előadók:  

- Márky Donát Senior Project Manager a Duna Elektronika Kft. üzletmenet folytonossági megoldások csoport vezetője

- Egey Attila Informatikai Biztonsági Manager a Duna Elektronika Kft. üzletmenet folytonossági csoport szakértője.  

Az Üzletmenet folytonossági terv

Az üzletmenet folytonossági terv célja, hogy a váratlan esetekre előre felkészülten, egy adott forgatókönyv szerint biztosítsa a vállalat üzleti folyamatainak minél hamarabbi működőképességét. Az üzletmenet folytonossági terv megtervezése legalább olyan fontos feladat, mint megbízható végrehajtása, de ez nem elég. A BCP tervet az üzleti folyamatok és a napi rutin részévé kell tenni, így biztosítva nem várt esemény bekövetkezésekor a gyors reagálást.

A Duna Elektronika célja, hogy az üzletmenet-folytonosság menedzsmentre, mint vállalati tevékenységre tekintve a hosszú távú működtetési költségek terén a leghatékonyabb megoldást kínálja ügyfeleinek. Ennek érdekében egyedülálló módon a Duna Elektronika Kft. és az AON Magyarország Kft., illetve az Allianz Hungária Zrt. az ügyfélkörükbe tartozó vállalatok részére üzletmenet folytonosság (BCP) biztosítására vonatkozó szolgáltatást dolgozott ki az ügyfelek üzletmenetének mielőbbi újraindítása érdekében. Ennek része a klasszikus biztosítási szolgáltatás mellett egy készenléti iroda rendelkezésre állása, melyet a Biztosító, és a kapcsolódó IT szolgáltatás (a szükséges eszközökkel együtt), melyet a Duna Elektronika biztosít a Biztosítóval külön megkötött szerződés alapján.

ÉRDEKEL A WEBINÁRIUM

IT BIZTONSÁG

Valamennyi informatikai biztonsági intézkedés, folyamat, illetve beruházás alapja az átfogó informatikai kockázatbecslés kell, hogy legyen. Ennek alapján tud a szervezet kockázat arányos védelmi intézkedéseket megvalósítani.  

Ma már egyre jobban foglalkoztatja az IT-biztonság kérdése a hazai vállalatokat, de ennek ellenére nem fordítanak kellő figyelmet erre a területre. Az info-kommunikációs-digitális korszakunkban az információ a legfontosabb érték, amelynek védelme nemcsak a vállalatok, de magánszemélyek számára is kiemelten fontos feladat. 

A Duna  Elektronika  tapasztalt  munkatársai  segítséget  tudnak  nyújtani  az  informatikai biztonsági rendszerek   kiválasztásában   és   beüzemelésben,   továbbá   a   folyamatos üzemeltetésében is. Ügyfeleink védelmi stratégiáját közös konzultációk során alakítjuk ki.

 

Tudjon meg többet a témáról, vegyen részt a webináriumon!  

Regisztráció

 

A webinárium elérhetősége a regisztráció visszaigazolásában kerül elküldésre. A webinárium a Microsoft Skype vállalati verzió platformját használja. A csatlakozáshoz Önnek nem kell rendelkeznie Skype alkalmazással, mindössze böngészőre (IE) van szükség, amelyhez egy Skype bővítményt kell telepíteni.  

 

Az Online Duna Akadémia korábbi előadásait ITT tekintheti meg      

További hírek
Újdonságok
2018-06-18

Több mint 20 nemzetközi szakértő nyilatkozott arról, hogy hogyan alakítják át a feltörekvő technológiák a társadalmat és a munkavégzést 2030-ig. A legújabb technológiák új irányba terelik az emberek és a gépek viszonyát – egy intenzívebb kapcsolat irányába. Az emberek digitális vezetőkké válnak, és merőben másként üzletelünk majd, fedezünk fel, vagy keressük a tehetségeket.

BŐVEBBEN

2017-03-06

A Microsoft Exchange Server 2007 támogatása 2017. április 11.-én véget ér, ami kompatibilitási és biztonsági problémákat okozhat. Tekintse át a lehetőségeket.

BŐVEBBEN

TOVÁBBI ÚJDONSÁGOK
Hírek rólunk
2017-06-16

Június 3-án az 1. számú Gyermekklinika kerítésének egy részét festették kollégáink társadalmi munka keretén belül, másik segítő akciónk pedig a uSchool nevéhez kapcsolódik.

BŐVEBBEN

2017-04-05

Regisztráljon rendezvényünkre április 20-án, ahol sok érdekességre és újdonságra számíthat a Dell Networking portfólió, a Converged és Hyper Converged megoldások, a Dell EMC összefonódása, valamint az integráció és Unity All flash fókuszában.   

BŐVEBBEN

TOVÁBBI HÍREK