European Business Awards - Duna Elektronika az országos győztes

2014-09-04

2007 óta kerül megrendezésre a European Business Awards verseny, amely az európai vállalatok közül értékeli a legkiemelkedőbben teljesítőket. A cégek 11 kategóriában pályázhatnak, a jelentkezők közül pedig a legjobbakat az európai üzleti szféra szakemberei, stratégái és döntéshozói választják ki.

 

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Duna Elektronika Kft-t kiválasztották, mint nemzeti bajnokot, hogy képviselje Magyarországot az 2014/15 European Business Awardson „Customer focus” kategóriában. A Duna Elektronika olyan cégekkel nyert kategória győzelmet, mint Celanese, OTP, Sziget Fesztivál stb.

A verseny következő lépése a nemzetközi megmérettetés, amely 2015. júniusában fog lezáródni.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy komoly szakmai zsűri is elismeri filozófiánkat és törekvéseinket. Bízunk a nemzetközi sikerben is. 

A European Business Awards díjról

A European Business Awards (EBA) díj létrehozásának célja az innovációs és gyakorlati értékek elismerése az üzleti életben Európa-szerte. Fontosnak tartjuk, hogy a szakértelem és az elért eredmények mások számára is követendő példaként szolgáljanak, ezért az EBA minden olyan, Európában működő társaság pályázatát várja, amely kellő elhivatottságot érez a megmérettetéshez.

 

Az EBA támogatói és a díj odaítélésében közreműködők között az európai üzleti élet számtalan szaktekintélye jelen van, akik hisznek abban, hogy az elhivatottság és az üzleti sikerek adják egy fenntartható és jól teljesítő gazdasági pálya alapjait Európában. Ezen szemlélettel az RSM International is egyet ért és ezért is döntött a díj támogatásában.

 

Az első megmérettetésre 2007-ben került sor. 2011-ben összesen 35 ország képviseletében 3 000 résztvevő közül 405 országos győztes, 110 Ruban d'Honneur díjazott és 11 kategóriagyőztes került ki.

 

 

Vissza
Címkék

Hír értesítés kérése

* Kötelező mezők