CÉLJAINK

A Társaság legfőbb célkitűzése olyan informatikai tevékenység végzése, mely magas színvonalon elégíti ki a hazai, nemzetközi elvárásokat is megfogalmazó követelményeket.

Tevékenységünk jó minőségét a megfelelő módszerek alkalmazásával, megrendelőink kívánságait messzemenően szem előtt tartva, a hatósági követelmények, a társadalmi elvárások figyelembe vételével kívánjuk biztosítani. Kötelességünk, hogy tevékenységeinkkel kapcsolatos vevői igényeket a mindenkori szakszerűségi követelményeknek megfelelően:
 

A rendeltetési és felhasználói célokkal, a hazai és a nemzetközi gyakorlatban alkalmazott jól bevált technikai és technológiai módszerekkel, eljárásokkal, a törvényi előírásokkal, illetőleg a vonatkozó hazai és nemzetközi szabványokkal, az előírt és megkívánt biztonsági és környezetvédelmi követelményekkel összhangban elégítsük ki.
 

A Társaság vezetősége és munkatársai elkötelezettek a minőségi szolgáltatás, valamint a környezet erőforrásainak takarékos felhasználása, értékeinek megóvása iránt. Minden vezetői szinten elvárás, hogy érvényesüljön az irányítási tevékenységünkben a minőségi munka szemlélete, a környezetvédelem megkülönböztetett kezelése.

A munkatársak kötelessége a minőség biztosítása a napi munkavégzésben, a környezetvédelmi előírások és követelmények maradéktalan betartása, a vállalt minőségi és környezetvédelmi kötelezettségek teljesítése, a folyamatos fejlődésre való törekvés.

„Célunk, hogy Társaságunk a minőséggel és a környezetvédelemmel kapcsolatos jogszabályi, hatósági, tulajdonosi és partneri elvárásoknak megfeleljen, megrendelőink minőséggel és a környezetvédelemmel kapcsolatos igényeit maradéktalanul és gazdaságosan kielégítse, partneri megítélése kedvező legyen, versenyképességét, piaci pozícióit, jó hírnevét folyamatosan erősítse, minőség és környezetvédelmi kultúrája fejlődjön és az ezek iránti elkötelezettség minden munkatársunknál belső késztetéssé, igényességgé formálódjon.

Ennek érdekében olyan vezetési rendszert vezettünk be, melynek integrált része mind a minőség-, mind pedig a környezetközpontú irányítás. A bevezetett rendszer a napi munkavégzés előírásait és a folyamatos fejlődés, javulás elvét foglalja magába. A rendszer követelményeinek mind teljesebb körű kielégítése érdekében munkatársainkkal szemben alapkövetelmény a szakmai fejlődés és megújulás, fogékonyság az új technológiák iránt. Partneri, szállítói, vállalkozói kapcsolatainkban az etikus, minőség- és környezetközpontú magatartás alapvető követelmény.”

 

Újdonságok
2017-03-06

A Microsoft Exchange Server 2007 támogatása 2017. április 11.-én véget ér, ami kompatibilitási és biztonsági problémákat okozhat. Tekintse át a lehetőségeket.

BŐVEBBEN

2016-12-13

16 évnyi támogatást kaphat. A Microsoft bejelentette "Premium Assurance" programját, amivel a Windows Server 2008 R2 akár 2026-ig is használható marad.

BŐVEBBEN

TOVÁBBI ÚJDONSÁGOK
Hírek rólunk
2017-06-16

Június 3-án az 1. számú Gyermekklinika kerítésének egy részét festették kollégáink társadalmi munka keretén belül, másik segítő akciónk pedig a uSchool nevéhez kapcsolódik.

BŐVEBBEN

2017-04-05

Regisztráljon rendezvényünkre április 20-án, ahol sok érdekességre és újdonságra számíthat a Dell Networking portfólió, a Converged és Hyper Converged megoldások, a Dell EMC összefonódása, valamint az integráció és Unity All flash fókuszában.   

BŐVEBBEN

TOVÁBBI HÍREK