CÉLJAINK

Mint a magas szakértelmet igénylő informatikai rendszerek kereskedelme, a hozzájuk kapcsolódó tervezési, üzemeltetési, és rendszerintegrációs szolgáltatások ellátását végző cég, a Duna Elektronika Számítástechnikai Kft. bevezetett minőségirányítási rendszerével törekszik vevői elégedettségének folyamatos növelésére.

A cég jelmondata, az

"Always by your side”

több, mint egyszerű cél.

 

Ez egy küldetés cégünk számára, amely visszatükrözi a Társaság azon szándékát, hogy mindig ügyfelei érdekeit képviseli és tartja szem előtt.”

 

Ezt szem előtt tartva a Társaság elsődleges feladata, hogy:

  • Állandó, megbízható partnerként stabil hátteret adjon a folyamatosan változó technológiák és megoldások világában.
  • Az egyedi ügyféligényeket és a komplex kéréseket is az üzleti elvárásoknak megfelelően oldja meg, így biztosítva ügyfelei számára a rugalmasságot és hatékonyságot.
  • Szolgáltatásaival biztosítsa, támogassa a vállalatok üzleti igényeinek teljes körű informatikai megoldását. Ezt elkötelezetten, mindig magas színvonalon, a leghatékonyabb módon, képzett szakértőkkel teszi.
  • Tevékenységének állandó javításával törekedjen az egyre magasabb szintű minőség elérésére.
  • Valamennyi munkatársa és külső szolgáltatója részt vegyen a folyamatos minőségjavításban.

E célok megvalósítása érdekében az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelően alkalmazott minőségirányítási rendszer működtetését a Társaság a vezetés irányítás központi elemének vallja.

A minőségirányítás a vezetés minden szintjének feladata és felelőssége. A vezetők minőség iránti elkötelezettségét példamutatásuk, a minőségjavító tevékenység irányításában vállalt tudatos szerepük hitelesíti.

A tulajdonosi kör biztosítja, hogy minden munkatársa megismerje a cég minőségpolitikáját, valamint a minőségirányítási rendszer alapvető céljait, felépítését, megvalósításának módszereit, az ISO 9001:2015 szabvány által meghatározott elvárásokat.

A Társaság külső szolgáltatóit és ügyfeleit lehetőség szerint bevonja minőségpolitikájának megvalósításába.

Újdonságok
2018-06-18

Több mint 20 nemzetközi szakértő nyilatkozott arról, hogy hogyan alakítják át a feltörekvő technológiák a társadalmat és a munkavégzést 2030-ig. A legújabb technológiák új irányba terelik az emberek és a gépek viszonyát – egy intenzívebb kapcsolat irányába. Az emberek digitális vezetőkké válnak, és merőben másként üzletelünk majd, fedezünk fel, vagy keressük a tehetségeket.

BŐVEBBEN

2017-03-06

A Microsoft Exchange Server 2007 támogatása 2017. április 11.-én véget ér, ami kompatibilitási és biztonsági problémákat okozhat. Tekintse át a lehetőségeket.

BŐVEBBEN

TOVÁBBI ÚJDONSÁGOK
Hírek rólunk
2017-06-16

Június 3-án az 1. számú Gyermekklinika kerítésének egy részét festették kollégáink társadalmi munka keretén belül, másik segítő akciónk pedig a uSchool nevéhez kapcsolódik.

BŐVEBBEN

2017-04-05

Regisztráljon rendezvényünkre április 20-án, ahol sok érdekességre és újdonságra számíthat a Dell Networking portfólió, a Converged és Hyper Converged megoldások, a Dell EMC összefonódása, valamint az integráció és Unity All flash fókuszában.   

BŐVEBBEN

TOVÁBBI HÍREK