SZOLGÁLTATÁSOK ÉS MEGOLDÁSOK

Stratégiaváltásunknak megfelelően folyamatosan egyre nagyobb súlyt helyezünk az egyre jobb szervizháttér kialakítására. Ez részben a szerviz osztály létszámának növelésével jár együtt, részben pedig a hozzáadott értékű szolgáltatások ellátására képes rendszermérnökök képzését, és a létszám folyamatos bővítését tartalmazza. Hivatalos szerviz partnerei vagyunk a Dell, HP, és Lenovo gyártóknak. 

Ma az üzleti siker egyik sarokköve az informatikai rendszerek megbízható működése. Az informatika soha nem játszott olyan fontos szerepet az üzleti folyamatokban, mint napjainkban és a globális rendszerek létrejöttével ez a hatás egyre inkább érvényesül. A világ vezető informatikai cégeinek a termékeit kínáljuk és az ezekhez illő szolgáltatási színvonalat nyújtjuk.

Bizonyított Szolgáltatói Képességek

  • Számos magyarországi TOP200 vállalatnál implementáltunk szolgáltatásokat magas ügyfél-elégedettséggel.
  • Bizonyítottan működő folyamatok és metodológiák.
  • Nem történt kötbér kifizetés SLA nem teljesítés miatt az előző 23 évben

Profi Végrehajtói Képességek

  • Képzett projekt menedzser és üzemeltetői csapat
  • Nemzetközi sztenderdek alapján vizsgázott szolgáltatói csapat 
  • Gyártó független szállítói és üzemeltetői kapacitás
  • Országos lefedettség

Versenyképes árazás

  • Költséghatékony működési modell
  • Egyedi árazás biztosítása a gyártói oldalról
  • Méretgazdaságos szolgáltatói és szerviz szervezet

 

Újdonságok
2018-06-18

Több mint 20 nemzetközi szakértő nyilatkozott arról, hogy hogyan alakítják át a feltörekvő technológiák a társadalmat és a munkavégzést 2030-ig. A legújabb technológiák új irányba terelik az emberek és a gépek viszonyát – egy intenzívebb kapcsolat irányába. Az emberek digitális vezetőkké válnak, és merőben másként üzletelünk majd, fedezünk fel, vagy keressük a tehetségeket.

BŐVEBBEN

2017-03-06

A Microsoft Exchange Server 2007 támogatása 2017. április 11.-én véget ér, ami kompatibilitási és biztonsági problémákat okozhat. Tekintse át a lehetőségeket.

BŐVEBBEN

TOVÁBBI ÚJDONSÁGOK
Hírek rólunk
2017-06-16

Június 3-án az 1. számú Gyermekklinika kerítésének egy részét festették kollégáink társadalmi munka keretén belül, másik segítő akciónk pedig a uSchool nevéhez kapcsolódik.

BŐVEBBEN

2017-04-05

Regisztráljon rendezvényünkre április 20-án, ahol sok érdekességre és újdonságra számíthat a Dell Networking portfólió, a Converged és Hyper Converged megoldások, a Dell EMC összefonódása, valamint az integráció és Unity All flash fókuszában.   

BŐVEBBEN

TOVÁBBI HÍREK