Jogi nyilatkozat weboldal tartalmáról

A www.dunaelektronika.hu, vagy www.dunaelektronika.com honlap tulajdonosa és üzemeltetője a Duna Elektronika Kft. (székhely: 1183 Budapest, Gyömrői út 99.; Adószáma: 12029145-2-43; Cégjegy. sz.: 01-09-368988),

A honlap használatának megkezdésével valamennyi felhasználó elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási szabályokat.

A honlap és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, egyéb információk, valamint grafikai, szoftveres és egyéb megoldások szerzői, valamint jogvédelem alá tartoznak, azok illetve részeik, részleteik bármilyen módon és célra történő felhasználására és a felhasználás engedélyezésére kizárólag a Duna Elektronika Kft. jogosult.

A Duna Elektronika Kft. hozzájárulását adja a honlap tartalmának alábbi módon való felhasználásához:

A weboldalon megjelenő cikkek, egyéb írások tartalmáért és aktualitásáért a Duna Elektronika Kft. nem vállal felelősséget.

A Duna Elektronika Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Duna Elektronika Kft. nem garantálja, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más tartalmak hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Duna Elektronika Kft. kifejezetten kizárja.

A Duna Elektronika Kft. honlapja tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

A kapcsolódó honlapokhoz a Duna Elektronika Kft. honlapja csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat a Duna Elektronika Kft. valamely alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.

A Duna Elektronika Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, tárolt, nyilvánosság számára elérhetővé tett tartalmakért, melyekhez a Duna Elektronika Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

 

Újdonságok
2018-06-18

Több mint 20 nemzetközi szakértő nyilatkozott arról, hogy hogyan alakítják át a feltörekvő technológiák a társadalmat és a munkavégzést 2030-ig. A legújabb technológiák új irányba terelik az emberek és a gépek viszonyát – egy intenzívebb kapcsolat irányába. Az emberek digitális vezetőkké válnak, és merőben másként üzletelünk majd, fedezünk fel, vagy keressük a tehetségeket.

BŐVEBBEN

2017-03-06

A Microsoft Exchange Server 2007 támogatása 2017. április 11.-én véget ér, ami kompatibilitási és biztonsági problémákat okozhat. Tekintse át a lehetőségeket.

BŐVEBBEN

TOVÁBBI ÚJDONSÁGOK
Hírek rólunk
2017-06-16

Június 3-án az 1. számú Gyermekklinika kerítésének egy részét festették kollégáink társadalmi munka keretén belül, másik segítő akciónk pedig a uSchool nevéhez kapcsolódik.

BŐVEBBEN

2017-04-05

Regisztráljon rendezvényünkre április 20-án, ahol sok érdekességre és újdonságra számíthat a Dell Networking portfólió, a Converged és Hyper Converged megoldások, a Dell EMC összefonódása, valamint az integráció és Unity All flash fókuszában.   

BŐVEBBEN

TOVÁBBI HÍREK