IT BIZTONSÁG

„Az IT biztonság, a személyes és üzleti adataink védelme a 21. században

már nem lehetőség, hanem kötelező feladat”

Napjainkban egyre jobban foglalkoztatja az IT-biztonság kérdése a hazai vállalatokat, de ennek ellenére nem fordítanak kellő figyelmet erre a területre. Az info-kommunikációs-digitális korszakunkban az információ a legfontosabb érték, amelynek védelme nemcsak a vállalatok, de a magánszemélyek számára is kiemelten fontos feladat. Az adatok védelme nemcsak a pénzügyi veszteségek elkerülése miatt fontos, hanem az ügyfelek bizalmának és az adatvédelmi, illetve IT biztonsági előírásoknak való megfelelés miatt is. Az információtechnológiai biztonság megköveteli a vállalatoktól, hogy rendelkezzenek megfelelő szakértelemmel és erőforrásokkal, amelyek lehetővé teszik számukra a hatékony és folyamatos védelmet a különböző támadásokkal szemben.

A kiberbűnözés napjainkban a legjövedelmezőbb világméretű bűnözési forma! Az IT biztonsági és adatvédelmi megoldások többsége már nem korszerű, ezért a szervezeteknek új stratégiát szükséges kialakítaniuk.

PROBLÉMÁK KIHÍVÁSOK
Régi szemlélet (én nem vagyok célpont) Biztonságos céges hálózat
Megfelelő IT biztonsági szakértők hiánya Autentikáció
Elavult IT eszközpark (Patch Problem) Biztonságos online kommunikáció
Fejlesztések hiánya Cloud Security                                
Túl nagy a zaj ’alert noise’ Social Engineering
Hátsó kapuk a rendszerekben és szoftverekben                                        Folyamatos képzések                                                         
Folyamatosan növekvő kiberbűnözés Adattitkosítás
Megfelelés az előírásoknak, jogszabályoknak              Kibertámadások azonnali detektálása                  

 

A rendszerek biztonságának garantálása érdekében a legjobb minőségű biztonsági megoldásokat szükséges alkalmazni, mint például a tűzfalak, vírusirtók, spam szűrők, adatmentési- és helyreállítási rendszerek. Ezenkívül naprakész biztonsági mentésekkel és ellenőrzésekkel kell gondoskodni a rendszerek folyamatos védelméről.

 

Az Ön biztonsága, A mi prioritásunk

A Duna Elektronika Kft. nem csupán termékeket és szolgáltatásokat kínál, hanem teljes körű biztonsági megoldásokat, amelyek megvédik vállalatát a kiberfenyegetésekkel szemben. Tapasztalt szakértőink a legújabb technológiák és módszerek széles körű ismeretével rendelkeznek, mellyel hozzájárulunk ahhoz, hogy vállalatukat minél magasabb szintű IT védelemmel lássuk el. Itt vagyunk, hogy segítsünk minden lépésben.

Tervezés

Segítünk azonosítani a potenciális veszélyeket, kockázatokat és egyedi szükségleteket. Egyedi, testre szabott tervekkel biztosítjuk, hogy az Ön vállalata vagy szervezete a legjobb védelemmel rendelkezzen.

Kiválasztás

A megfelelő IT biztonsági megoldások kiválasztása nehéz feladat, de mi segítünk Önnek a megfelelő hardverek és szoftverek kiválasztásában, melyek illeszkednek az Ön üzleti terveihez és költségvetéséhez.

Beüzemelés

Az IT biztonsági eszközök és megoldások bevezetése és beüzemelése kritikus feladat. Tapasztalt csapatunk gondoskodik róla, hogy a telepítés és a beállítás zökkenőmentes legyen, és minden rendszer optimálisan működjön.

Üzemeltetés

Az IT biztonsági folyamat sosem ér véget a telepítéssel. Folyamatosan figyeljük és karbantartjuk a rendszereket, valamint reagálunk az esetleges incidensekre. Ezzel biztosítjuk a hosszú távú biztonságot és stabilitást.

 

Ismerje meg IT biztonsági portfoliónkat!

 

További részletekért forduljon szakértőnkhöz!

Márky Donát

IT Security Director

+36 70 320 3064

donat.marky@dunaelektronika.com