JOGI ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A regisztrált személy a regisztrációval és az árajánlat kéréssel kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Adatkezelő a megadott személyes és egyéb adatokat a regisztráció időtartama alatt, a vásárlás lebonyolítása céljából kezelje és feldolgozza. Az Adatkezelő a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, az adatokat harmadik félnek nem adja át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozókat. Adatai kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

A látogató és a regisztrált személy tudomásul veszi, hogy a honlap látogatása során az Adatkezelő rögzíti a felhasználók IP címét, a látogatás időpontját és a megtekintett oldal címét is, amelyhez a Vevő a regisztrációval kifejezetten hozzájárul. A honlap egyéb alkalmazott technológiájával, eljárásaival, működésének technikai részleteivel a fejlesztő, a Usernet tud bővebb információval szolgálni.

Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely felhasználó e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősség-vállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

Az azonosításra alkalmas személyes és egyéb adatok törlését a regisztrált személy a ugyfelszolgalat@dunaelektronika.com címen írásban kérheti.

A látogatónak lehetősége van e-mail meghívót kérni. Az Adatkezelő kéthetente hírlevélben értesíti rendezvényeiről a regisztrált személyeket kérésükre. Az azonosításra alkalmas személyes és egyéb adatok törlését a regisztrált személy az ugyfelszolgalat@dunaelektronika.com címen írásban kérheti vagy a levélben elhelyezett linken le is iratkozhat.

Az adatkezelő adatai, elérhetősége:

Duna Elektronika Kft. 

1183 Budapest, Gyömrői út 99.

Tel.: + 36 1 666 1600 

Fax: + 36 1 350 5660 

E-mail: ugyfelszolgalat@dunaelektronika.com

Újdonságok
2018-06-18

Több mint 20 nemzetközi szakértő nyilatkozott arról, hogy hogyan alakítják át a feltörekvő technológiák a társadalmat és a munkavégzést 2030-ig. A legújabb technológiák új irányba terelik az emberek és a gépek viszonyát – egy intenzívebb kapcsolat irányába. Az emberek digitális vezetőkké válnak, és merőben másként üzletelünk majd, fedezünk fel, vagy keressük a tehetségeket.

BŐVEBBEN

2017-03-06

A Microsoft Exchange Server 2007 támogatása 2017. április 11.-én véget ér, ami kompatibilitási és biztonsági problémákat okozhat. Tekintse át a lehetőségeket.

BŐVEBBEN

TOVÁBBI ÚJDONSÁGOK
Hírek rólunk
2017-06-16

Június 3-án az 1. számú Gyermekklinika kerítésének egy részét festették kollégáink társadalmi munka keretén belül, másik segítő akciónk pedig a uSchool nevéhez kapcsolódik.

BŐVEBBEN

2017-04-05

Regisztráljon rendezvényünkre április 20-án, ahol sok érdekességre és újdonságra számíthat a Dell Networking portfólió, a Converged és Hyper Converged megoldások, a Dell EMC összefonódása, valamint az integráció és Unity All flash fókuszában.   

BŐVEBBEN

TOVÁBBI HÍREK