Korábbi rendezvényeink

2021-11-26

Mindenki számára egyértelmű, hogy a vállalat bizalmas adatait óvni kell, és mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ezek semmilyen körülmények között ne kerüljenek nyilvánosságra.

Erre akkor is gondolni kell, ha ezeket az adatokat törölni vagy magukat az adathordozókat megsemmisíteni szeretnénk.

BŐVEBBEN
2021-10-19

„A látható biztonság – Intelligens innovációk a biztonságos világért" című webináriumunkat október 19-én a Teams platformján tartottuk. Előadásunk fókuszában a videó megfigyelés és intelligens videó analitika állt.

BŐVEBBEN
2021-08-25

Sorban érik zsaroló kibertámadások a világ vállalatait és kormányzati szerveit, több hetes munka kiesést és adatvesztést okozva. Előadásunkon valós példákon keresztül megmutatjuk, hogyan történnek a fejlett kibertámadások, és milyen kész, mesterséges intelligencia alapú megoldásokkal tudjuk azokat hatékonyan elkerülni?

BŐVEBBEN
2021-06-22

A kiberbűnözés napjainkban az egyik legjövedelmezőbb bűnözési forma. A számítógépes bűnözés drámai növekedésével egyre nagyobb hangsúlyt kap a vállalatok életében az informatikai biztonság. Egyre több cég ismeri fel, hogy az IT biztonság a 21. században már nem lehetőség, hanem kötelező feladat.

BŐVEBBEN
2021-02-19

Az adat a vállalat egyik legértékesebb eszköze. A megfelelő adatok birtokában egy vállalat képes olyan döntések meghozatalára, amelyek lépéselőnyhöz juttathatják versenytársaival szemben.

Az adatok sérülése, elvesztése vagy megsemmisülése – egy véletlen (vagy szándékos) fájltörlés, a merevlemez sérülése, egy rosszindulatú szoftver, adatlopás vagy egy természeti csapás – komoly következményekkel járhat egy vállalat számára.

BŐVEBBEN
2020-10-16

A digitalizáció világában egyre több és egyre fejlettebb informatikai fenyegetéssel, megtévesztéssel kell a vállalatoknak szembenézniük. A Cybersecurity Ventures előrejelzései szerint 2021-re a vállalkozások 11 másodpercenként valamilyen kibertámadás áldozatává fognak válni.

Az információbiztonsági incidensek túlnyomó része emberi mulasztásból fakad. Ebben a helyzetben egy vállalat számára kiemelten fontos a vállalati userek biztonságtudatos oktatása (adathalász támadások felismerése), valamint ennek a tudásnak, és a felhasználók viselkedésének rendszeres tesztelése.

BŐVEBBEN

1 2