RÓLUNK

Duna Elektronika egy a kilencvenes évek elején amerikai befektetők segítségével alapított, de napjainkban már teljesen magyar tulajdonban lévő középvállalat. Az informatikai piacon eltöltött két és fél évtized kitartó munkájának, illetve a következetes vezetői döntések eredményének köszönhetően, a vállalat pénzügyileg stabil háttérrel rendelkezik. Vállalatunk országos lefedettséggel nyújtja szolgáltatásait. Ügyfeleink a legkülönbözőbb iparágakból kerülnek ki. Vannak közöttük gyártóipari -ezen belül is kiemelkedősen magas az autóipar részaránya-, biztosító és pénzintézeti, gyógyszeripari, szolgáltatóipari (Shared Service Center), telekommunikációs, továbbá az államigazgatáshoz tartozó vállalat is, amelyek felmerülő igényeit a legújabb technológiák ismeretén alapuló komplett megoldásokkal szolgáljuk ki.  

Vállalatunk fő tevékenysége a megalakulásától fogva a magas szakértelmet igénylő informatikai rendszerek kereskedelme, a hozzájuk kapcsolódó tervezési, üzemeltetési, és rendszerintegrációs szolgáltatások ellátása vállalkozások és közintézmények számára.  

Cégünk az évtizedek során kialakult gyártói és kereskedelmi kapcsolatrendszerével, szakemberei tapasztalatával az informatikai portfólió széles körét fedi le. A képviselt gyártók és technológiák kiválasztásánál fontos szempont számunkra, hogy egy adott rendszerben a külön komponensként  megjelenő technológiák teljes összhangban működjenek együtt. Így biztosítva a megbízható működést, a könnyű üzemeltetést és ezáltal az alacsony fenntartási költségeket.   

Termék kínálatunkból alapvetően minden informatikai igényre tudunk azonnali megoldást kínálni, de hozzáadott értékeink leginkább a gyártóknál is kiemelt beruházásként kezelt projektek esetén mutatkoznak meg. Az ilyen jellegű beruházások esetén már a korai tervezési szakaszban a feladatra dedikált szakértői csapatunk bevonásával segítjük ügyfeleinket a különböző gyártók eszközei, technológiái és igény szerint szoftver licenszelési konstrukciók közötti választásban. A szolgáltatás portfóliónk szempontjából az összes forgalmazott termék vonatkozásában rendelkezünk megfelelően képzett és tapasztalt szakemberekkel, amely az adott eszköz vagy szoftver rendszerbe integrálásához, tervezéséhez és üzemeltetéséhez szükséges. Minden esetben az aktuális ipari sztenderdek és ajánlások alapján javasoljuk megoldásainkat és szolgáltatásainkat jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink igényeire szabva.  

Operativ Management

Freed Peter
Ügyvezető Igazgató

Juhász Gábor
Műszaki Igazgató

Kiss Tibor
Kereskedelmi Igazgató

Kóti János
Gazdasági Igazgató

Héderné Kukta Zsanett

Outsourcing Operation Director

 

Szekeres Tamás

Service Director

 

 

Újdonságok
2018-06-18

Több mint 20 nemzetközi szakértő nyilatkozott arról, hogy hogyan alakítják át a feltörekvő technológiák a társadalmat és a munkavégzést 2030-ig. A legújabb technológiák új irányba terelik az emberek és a gépek viszonyát – egy intenzívebb kapcsolat irányába. Az emberek digitális vezetőkké válnak, és merőben másként üzletelünk majd, fedezünk fel, vagy keressük a tehetségeket.

BŐVEBBEN

2017-03-06

A Microsoft Exchange Server 2007 támogatása 2017. április 11.-én véget ér, ami kompatibilitási és biztonsági problémákat okozhat. Tekintse át a lehetőségeket.

BŐVEBBEN

TOVÁBBI ÚJDONSÁGOK
Hírek rólunk
2017-06-16

Június 3-án az 1. számú Gyermekklinika kerítésének egy részét festették kollégáink társadalmi munka keretén belül, másik segítő akciónk pedig a uSchool nevéhez kapcsolódik.

BŐVEBBEN

2017-04-05

Regisztráljon rendezvényünkre április 20-án, ahol sok érdekességre és újdonságra számíthat a Dell Networking portfólió, a Converged és Hyper Converged megoldások, a Dell EMC összefonódása, valamint az integráció és Unity All flash fókuszában.   

BŐVEBBEN

TOVÁBBI HÍREK