MEGÚJULT a Duna Elektronika!

2013-09-27

Ride the wave

22 éves lett az idei évben a Duna Elektronika. 22 év emberi mértékkel mérve is az a kor, amikor a gyermekből lassan felnőtt lesz, és egyre komolyabb döntéseket hoz. Már tudja, mit akar csinálni, hogyan és a megvalósítás útjára lép.  Egy cég esetében a folyamat kissé másképpen működik, a megért kor már sokat elmond, főleg olyan piacon, amely folyamatosan változik és megújul, mint az informatika. A piac függvényében a vállalatnak is alkalmazkodnia kell, ezért a rugalmasságot, a figyelmet és a fejlődni akarást folyamatosan fenn kell tartani. Az elmúlt években nagy hangsúlyt fektettünk és fektetünk a szakemberek képzésére, így már több mint 100 gyártói vizsgával rendelkezünk. 2013-ban a Duna Elektronika frissebb lett. Nem csak arculatában, de a mögötte lévő folyamatok, kapcsolatok is képesek voltak a megújulásra, annak ellenére, hogy a cég az elmúlt 2 évben új piacok, új kihívások elé állította önmagát. Felújította telephelyét és szellemében is változások következtek be. A trendeknek és a kornak megfelelően az „új” Duna Elektronika Kft. megszületett, amelyet nagy szeretettel mutatunk be most Önnek.  

Always by your side

Az elmúlt években több új szolgáltatást indítottunk útjára, amelynek eredménye, hogy idén már több mint 20.000 felhasználót támogatunk Magyarországon.  2 évvel ezelőtt dolgoztuk ki azt szolgáltatási csomagot a KKV-k számára, amelynek alapja az előző 20 év nagyvállalatoknál nyújtott szolgáltatási tapasztalata, és amely lehetővé teszi, hogy az informatikát szinte bármilyen helyzetben támogatni tudjuk folyamatosan képzett mérnök csapatunkkal. Csatlakoztunk egyre több adatközpont felépítéséhez, amely már nem volt új terület számunkra, de újdonságként létrehoztuk a speciálisan képzett szakmai szerver&storage&virtualizációs csapatunkat, akik támogatásával a legmagasabb gyártói követelményeknek tettünk eleget. Új megoldásokkal és termékekkel bővítettük portfóliónkat és hiszünk benne, hogy mindez még csak a kezdete annak a célnak az elérésében, amelyet 2 évvel ezelőtt meghatároztunk.  A jövőben is kiemelten kezeljük, hogy megőrizzük gyártó függetlenségünket, és ügyfeleink számára a legmegfelelőbb megoldást ajánlhassuk.  Mindezt olyan minőségi szolgáltatásokkal és technológiával, amelyről hisszük, hogy valós támogatást nyújt a cégek számára, legyen szó nagyvállalatról vagy kis és középvállalatról.  

20:20 VISION

Figyeljük a trendeket, előre nézünk és felkészülünk a legújabb technológiák megismerésére, hogy a know-how-t átadhassuk ügyfeleinknek. Követjük a road-mapeket és friss információval látjuk el a partnereinket: Mini konferenciákat, workshopokat, oktatásokat szervezünk.  Éves szinten több mint 20 rendezvényt tartunk, ahol mind a felsővezetőknek, mind a középvezetőknek könnyen érthetően beszélünk a technológiáról, az újdonságokról és a lehetőségekről.  

TEAM DUNA ELEKTRONIKA

Megújult arculatunk egyik fontos eleme a fényképes névjegykártya. A Duna Elektronika csapatában dolgozó munkatársak felelősséget vállalnak a munkájukért.

Online is friss

Fontosnak érezzük, hogy az online világban is a megfelelő értékeket tükrözzük és megkönnyítsük partnereink számára a tájékozódást. Megújult weboldalunkon híreket lehet olvasni nem csak rólunk, hanem a piacon megjelent új termékekről, technológiákról. Lehetőséget biztosítunk az online ajánlatkérésre is. Összegyűjtöttük azokat az eszközöket is, amelyek elérhetőek portfóliónkban. Nyomon lehet követni az újdonságokat vagy az éppen promóciós ajánlatokat is és itt érhető el bejelentkezés után dolgozói programunk is. Youtube csatornánkon a legfrissebb szakmai tartalmat gyűjtjük össze az ide látogatóknak. Célunk, hogy segítsünk eligazodni a technológia terén.  

 

Bízunk benne, hogy új weboldalunk és arculatunk elnyeri tetszését!  

 

Tisztelettel,  

 

Duna Elektronika   

Vissza
Címkék

Hír értesítés kérése

* Kötelező mezők