KOLLABORÁCIÓ

A vállalatok mindennapi munkája során egyre gyakrabban merülnek fel olyan feladatok, melyek megoldásában földrajzilag eltérő helyen és különböző időben dolgozó munkatársak folyamatos együttműködésére van szükség. A hatékony együttműködést, a zökkenőmentes, gyors kommunikációt, a tartalommegosztást és a közös tudás használatát a csoportmunka és online kollaborációs szoftverek ötvözésével megvalósítható vállalati közösségi rendszerek biztosíthatják.

A vállalaton belüli együttműködés terén a jól ismert csoportmunka eszközök és a közösségi funkciók kombinációjával jelentősen növelhető az alkalmazottak produktivitása. Ennek kulcsa a közös és újrafelhasználható értékek teremtése, valamint a valódi és virtuális csapatok gördülékeny kommunikációja. Cégünk vállalati közösségi megoldásai biztosítják az optimális együttműködéshez szükséges közös felületet, amelyen a csapattagok megoszthatják munkájukat, véleményüket, online készíthetnek új dokumentumokat, blogok és wikik segítségével tudástárakat hozhatnak létre, követhetik a csoport tagjainak aktivitását, csoport naptárak használatával megszervezhetik a találkozókat és helyettesítéseket.

CISCO TelePresence

Valamennyi iparágban szükség van a fokozott együttműködésre. A Cisco TelePresence-megoldásokat használó vállalatok pedig teljesen újraértelmezik az együttműködés fogalmát.

Az oktatásban a videokonferencia továbbfejlesztett változata, a TelePresence használható távoktatásra, virtuális tanulmányi kirándulásokra, szakmai fejlesztésre és a jelentős oktatási intézmények által elért emberek körének bővítésére.

Pénzügyi körökben a TelePresence-t a sürgető befektetési lehetőségek megvitatására és helyi bankfiókokban dolgozó szakemberek által nyújtott távoli, valós idejű tanácsadási szolgáltatások biztosítására használják.

Az egészségügyi intézmények a TelePresence-szel javíthatják az ellátás minőségét, hatékonyabban gondozhatják a betegeket, csökkenthetik a költségeket és támogathatják a folyamatos egészségügyi képzést.

A gyártók a TelePresence-t a problémák valós idejű elhárítására valamint a termékek tervezésének és fejlesztésének hatékonyabbá tételére és piaci bevezetésének gyorsítására használják.

Közszféra

A kormányok világszerte a vizuális kommunikációs eszközöket, többek között a TelePresence-megoldást használják arra, hogy népszerűsítsék a távmunkaprogramokat, erősítsék a szervek közötti együttműködést, több lehetőséget biztosítsanak alkalmazottaiknak a szakértőkkel folytatott konzultációra, valamint határozottabban reagáljanak a valós idejű közbiztonsági problémákra.

A Cisco TelePresence kielégíti a csoport- és egyéni igényeket, a speciális üzleti alkalmazások támasztotta követelményeket, valamint nyilvános elérési lehetőséget is nyújt. Ezek segítségével: 

 • Szemtől szembe kapcsolódhat ügyfeleivel, partnereivel és munkatársaival, így növelve a bizalmat, az érthetőséget és a kapcsolat szorosságát.
 • Összekapcsolhatja a döntéshozókat és az adott témában illetékes szakértőket úgy, ahogy azt eddig még nem tehette. Ezzel együtt átalakíthatja üzleti modelljét, és versenyelőnyhöz juthat.
 • Növelheti a termelékenységet azáltal, hogy többet érintkezhet a szükséges személyekkel, és kevesebbet kell utaznia. 
 • Lecsökkentheti a piacra kerülési időt, és gyorsabban hozhat döntéseket, ha a megfelelő erőforrások a megfelelő időben rendelkezésre állnak.
 • A könnyű használhatósággal és egyszerű működtethetőséggel felszabadíthatja informatikai erőforrásait, így azok a stratégiai projektekre összpontosíthatnak a mindennapi karbantartás helyett.

Cisco Unified Communications

A tartós sikerhez nyitott kommunikációs csatornákra van szükség az alkalmazottak, az ügyfelek és az üzleti partnerek között. Az üzleti kommunikáció sokféle módon folytatható: telefonon, e-mailen, videokonferencia-beszélgetéseken vagy azonnali üzenetküldésen keresztül. Mindegy, hogy milyen formában kommunikál, olyan technológiára van szüksége, amely a vállalat növekedésének és virágzásának érdekében zökkenőmentesen együttműködik az üzleti folyamatokkal.

A nagy- és kisvállalatok egyaránt az olyan egységesített hálózatok irányába fordulnak, amelyek lehetővé teszik számukra a teljes kommunikáció - az adat-, hang- és video átvitel - egyetlen internet protokoll (IP) alapú hálózaton való egyesítését. Az egységes hálózatnak köszönhetően alkalmazottai egyszerűbben tudnak együttműködni és hatékonyabban végezhetik feladataikat, bárhol is legyenek. Az információk mindig rendelkezésre állnak, ott és ahol szükség van rájuk, így jobban lehet kiszolgálni az ügyfeleket. Egységesített hálózattal fokozhatja az ügyfelek lojalitását és a termelékenységet, és hatékonyabban kezelheti költségeit.

A Cisco olyan megoldásokat kínál, amelyek segítségére lesznek az egységes hálózat bevezetésében, üzleti vállalkozása átalakításában, és egyben felruházzák alkalmazottait mindazokkal az eszközökkel, amelyekre a sikerhez szükségük van.

Az egységes hang- és adatátviteli hálózat előnyei

A Cisco Unified Communications a hang- és adatátvitelt egyetlen egységes hálózaton bonyolítja, gyökeres fejlődést hozva az üzletvitelben. A technológiának köszönhetően úgy kommunikálhat, ahogyan ügyfeleinek a leginkább megfelel: vezetékes és vezeték nélküli telefonon, e-mailen és faxon, videokonferencia-beszélgetésen és ügyfélszolgálatokon keresztül. Mindezek csupán egyetlen hálózatot vesznek igénybe.

A növekedésben lévő üzleti vállalkozásoktól folyamatosan nagyobb eredményeket és alacsonyabb ráfordítást várnak. A Cisco Unified Communications megoldásokkal egyesítheti a teljes hang-, adat- és video-átviteli kommunikációt. Egy egységes hálózat működtetése alacsonyabb költséggel jár, mint külön hálózatokat fenntartani. A Cisco Unified Communications megoldásnak köszönhetően:

 • megtakarítást érhet el a távolsági beszélgetések költségén, mivel saját hálózatán belül indít hívásokat irodái között
 • csökkenti a telefonos mellékállomások áthelyezésének vagy módosításának költségeit
 • időt takarít meg az új telephelyek csatlakoztatásakor

Működtesse hatékonyabban vállalatát!

Napjainkban az ügyfelek azonnali választ várnak kérdéseikre, a nap 24 órájában. A Cisco Unified Communications mobilitást és rugalmasságot biztosít alkalmazottainak ahhoz, hogy bármikor és bárhol az ügyfél szolgálatára legyenek. Függetlenül attól, hogy alkalmazottai az irodában, otthon, egy szállodában vagy egy internetkávézóban dolgoznak, bármikor elérhetik a megfelelő embereket és a munkájukhoz szükséges információkat. Az úton lévő alkalmazottak számára elérhető funkciók: 

 • Biztonságosan csatlakozhatnak a vállalati hálózathoz bárhonnan, ahol van internetkapcsolat, így az irodájukban rendelkezésre állóval azonos eszközöket és erőforrásokat érhetnek el
 • Telefonhívásokat fogadhatnak laptopjukon vagy mobiltelefonjukon, éppen úgy, mintha az irodában lennének

Szolgálja ki jobban ügyfeleit

Az üzleti kommunikáció minden eddiginél gyorsabban fejlődik, így az ügyfelek is gyors választ várnak. Minél gyorsabban tud a kérdéseire válaszolni, ügyfele annál elégedettebb lesz. Azáltal, hogy alkalmazottai teljes hozzáféréssel rendelkeznek az ügyfél részletes adataihoz, vállalkozása versenyelőnyre tehet szert. Emellett a Cisco Unified Communications megoldásokkal azonnal elérheti a szükséges embereket, információkat és kommunikációs eszközöket, függetlenül a munkavégzés helyétől vagy a kommunikáció módjától. A Cisco Unified Communications megoldásnak köszönhetően:

 • egyesítheti telefonrendszerét és ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) rendszerét, így amikor az ügyfelek telefonálnak, alkalmazottai azonnal látják az ügyfél összes adatát a telefonjukon vagy számítógépükön előbukkanó ablakban
 • egy hívás párhuzamosan több telefonra is átirányítható, így alkalmazottai soha nem maradnak le egyetlen hívásról sem