Automatizált IT biztonság a mesterséges intelligencia segítségével │ Webinárium, 2020. július 28.

2020-10-09

Kíváncsi arra, hogy vállalata biztonsági rendszerének hatékonyságát hogyan tudná növelni? Jó lenne a rejtőzködő kibertámadásokat valós időben hatástalanítani, még mielőtt kárt okoznának a cég működésében?  Szeretné átlátni, hogy IT rendszere hol és mennyire sérülékeny?

Vegyen részt a Duna Elektronika Kft. újabb webinárján és ismerje meg, hogy a Vectra Cognito és a Pcysys - PenTera megoldásainak köszönhetően hogyan tudja vállalata informatikai rendszerét még nagyobb védelemmel ellátni!

Tisztában van a hálózatának valódi biztonsági értékével? Vizsgálja meg a Pcysys - PenTera termékével, ami egy teljesen automatizált, offenzív etikus hacker csapat, amely képes a hálózat védelmét ártalmatlan támadásokkal próbára tenni és valódi eredményeket produkálva egy teljes, fejlett kibertámadást végrehajtani! Végeredményként a PenTera egy átfogó riportot ad a hálózatról, és a benne véghezvihető károkról, azok megelőzésének leghatékonyabb elhárítási javaslatával együtt. Így nem 500 elméleti sebezhetőséggel kell foglalkoznia, hanem azzal az öttel, ami igazi bajt okoz.

Ahhoz, hogy ezeket a támadásokat még a bekövetkezés előtt valós időben meg tudja előzni, javasoljuk a Vectra Cognito megoldását. A Vectra egy azonnali támadás vadászati képességgel ruházza fel a meglévő IT kollégákat, a fejlett, mesterséges intelligenciára épülő rendszerével. Működéséből adódóan a rendszernek nincs szüksége külső adatokhoz a támadások pontos azonosítására. Az így kialakított Zero trust policy megvalósításával fogjuk tudni felderíteni és priorizálni a valós incidenseket.

Csatlakozzon webináriumunkhoz!

Téma

Automatizált IT biztonság a mesterséges intelligencia segítségével

Dátum

2020. július 28., 10:00-11:00 óra

Előadók

Márky Donát - DPO, IT Security Specialist / Duna Elektronika Kft.

Mayer Krisztián - Key Account Manager / Yellow Cube Kft.

Felvétel

A webinárium felvételét YouTube csatornánkon megnézheti!

Vissza