TANÁCSADÁS

Egy rendszer megtervezése legalább olyan fontos feladat, mint megbízható üzemeltetése. A mission critical alkalmazások, a nagykiterjedésű hálózatok, az országos rendszerek kialakításánál éppúgy, mint a középkategóriás számítógépeknél. Nagyon fontos az eszközök megfelelő kiválasztása és paraméterezése a jövőbeni fejlesztések figyelembevételével. Szakembereink több országos projekt megvalósításában vettek részt.

Hasznosítsa azt a tudást, mely a tervezést megkönnyíti!

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsereket biztosítunk partnereink számára, akik dedikáltan az adott ügyfélt támogatják. A legújabb technológiákat ismerik és a világ vezető gyártóinak vizsgáival rendelkeznek. Képesek arra, hogy segítsék az informatikai szakembereket a mindennapokban a tájékozódásban.

A kérdések, igények felmérését a műszaki csapat bevonásával végezzük, akik a gyártók által meghatározott és elismert tudással és szakértelemmel rendelkeznek a legújabb termékekről. Rendszermérnökeink pedig sokéves gyakorlatot szereztek a legbonyolultabb rendszerek üzemeltetésével kapcsolatos problémákról a legkülönbözőbb heterogén rendszerekben.

Szakértői tevékenység

Rendszermérnökeink független szakértőként képesek arra, hogy egy adott rendszer kiválasztási folyamatánál támogassák Önt. Ebben az esetben az eszköz beszerzése nem vásárolható meg tőlünk.