TANÁCSADÁS

Egy rendszer megtervezése legalább olyan fontos feladat, mint megbízható üzemeltetése. A mission critical alkalmazások, a nagykiterjedésű hálózatok, az országos rendszerek kialakításánál éppúgy, mint a középkategóriás számítógépeknél. Nagyon fontos az eszközök megfelelő kiválasztása és paraméterezése a jövőbeni fejlesztések figyelembevételével. Szakembereink több országos projekt megvalósításában vettek részt.

Hasznosítsa azt a tudást, mely a tervezést megkönnyíti!

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsereket biztosítunk partnereink számára, akik dedikáltan az adott ügyfélt támogatják. A legújabb technológiákat ismerik és a világ vezető gyártóinak vizsgáival rendelkeznek. Képesek arra, hogy segítsék az informatikai szakembereket a mindennapokban a tájékozódásban.

A kérdések, igények felmérését a műszaki csapat bevonásával végezzük, akik a gyártók által meghatározott és elismert tudással és szakértelemmel rendelkeznek a legújabb termékekről. Rendszermérnökeink pedig sokéves gyakorlatot szereztek a legbonyolultabb rendszerek üzemeltetésével kapcsolatos problémákról a legkülönbözőbb heterogén rendszerekben.

Szakértői tevékenység

Rendszermérnökeink független szakértőként képesek arra, hogy egy adott rendszer kiválasztási folyamatánál támogassák Önt. Ebben az esetben az eszköz beszerzése nem vásárolható meg tőlünk.

Újdonságok
2018-06-18

Több mint 20 nemzetközi szakértő nyilatkozott arról, hogy hogyan alakítják át a feltörekvő technológiák a társadalmat és a munkavégzést 2030-ig. A legújabb technológiák új irányba terelik az emberek és a gépek viszonyát – egy intenzívebb kapcsolat irányába. Az emberek digitális vezetőkké válnak, és merőben másként üzletelünk majd, fedezünk fel, vagy keressük a tehetségeket.

BŐVEBBEN

2017-03-06

A Microsoft Exchange Server 2007 támogatása 2017. április 11.-én véget ér, ami kompatibilitási és biztonsági problémákat okozhat. Tekintse át a lehetőségeket.

BŐVEBBEN

TOVÁBBI ÚJDONSÁGOK
Hírek rólunk
2017-06-16

Június 3-án az 1. számú Gyermekklinika kerítésének egy részét festették kollégáink társadalmi munka keretén belül, másik segítő akciónk pedig a uSchool nevéhez kapcsolódik.

BŐVEBBEN

2017-04-05

Regisztráljon rendezvényünkre április 20-án, ahol sok érdekességre és újdonságra számíthat a Dell Networking portfólió, a Converged és Hyper Converged megoldások, a Dell EMC összefonódása, valamint az integráció és Unity All flash fókuszában.   

BŐVEBBEN

TOVÁBBI HÍREK