Dell SonicWALL TZ: nagyobb biztonságú és teljesítményű Dell tűzfalak

2015-08-27

A vállalat vezeték nélküli hálózatbiztonsági megoldásai a nagy teljesítményű 802.11ac vezeték nélküli technológiát ötvözik az új generációs vezeték nélküli TZ sorozatba tartozó tűzfalakkal.  

Az új TZ sorozatba tartozó tűzfalak a hálózatba érkező és onnan kimenő forgalom vizsgálatával és a hálózati fenyegetések eltávolításával biztosítják a vezeték nélküli hálózatok védelmét. A mélyreható csomagvizsgálat (DPI) segítségével az új megoldások gondoskodnak a kiemelkedő teljesítményről, miközben megóvják a hálózatot a vezeték nélküli behatolási kísérletektől.        

Az új Dell SonicWALL TZ vezeték nélküli sorozat előnyei:  

·    Kivételes biztonság, amely rendkívül hatékony kártevőellenes és a behatolásokat megelőző, már bizonyított architektúrájával megvédi a hálózatot a legújabb típusú kifinomult fenyegetésektől. A mélyreható csomagvizsgálat (DPI) minden típusú forgalom, így az SSL-titkosítású kapcsolatok esetén is magasabb szintű védelmet biztosít.  

·    Mélyreható csomagvizsgálat, amely behatolás-megelőző, SSL-visszafejtési és -vizsgálati, alkalmazásvezérlési és tartalomszűrési technológiák egész sorát használja fel a forgalom megtisztítására. Olyan megoldásokat, amelyek széles körű védelmet biztosítanak a nem engedélyezett behatolások, rosszindulatú webhelyek és rejtett kártevők ellen. A Dell SonicWALL TZ600 67 százalékkal gyorsabb DPI-teljesítményt biztosít a Fortinet FG-100D tűzfalnál1.  

·    Rugalmasság és méretezhetőség, hogy bárhol biztosítható legyen a biztonságos és nagy sebességű 802.11ac vezeték nélküli kapcsolat. Az integrált vezeték nélküli kapcsolatot használhatják azok, akik a tűzfal közelében dolgoznak. Emellett nagyobb telepítéseknél több külső Dell SonicPoint vezeték nélküli hozzáférési pont is kiépíthető a vezeték nélküli LAN-hoz kapcsolódó felhasználók és eszközök számának igény szerinti növeléséhez.   

·    Fájlok vizsgálata vonalsebességen a fájlméret korlátozása nélkül. A Dell vezeték nélküli megoldásai a legújabb technológiák és az új 802.11ac szabvány alkalmazásával biztosítják a konkurens 802.11n technológiára jellemző sebesség mintegy háromszorosát. Ez lehetővé teszi, hogy a vezeték nélküli kapcsolat láthatatlanná váljon a felhasználók számára, mivel nem kell többé fájlok letöltésére várakozniuk.    

·    Kiemelkedően alacsony teljes birtoklási költség és felhasználóbarát grafikus felhasználói felülettel együtt a telepítés és a felügyelet leegyszerűsítésével csökkenti a kiadások mértékét.

További újdonságok