HP BladeSystem Starter-Kit a blade keret 1 Euro

2013-10-16

Alapozza meg saját Cloud rendszerét!

 • Komplett azonnal működő rendszer
 • Belépő szinttől a fokozott terhelésig

3 különböző csomag

 • 1 db C7000 blade keret
 • 4 darab hűtőventillátor 
 • 2 darab 2400W-os  platinium szintű* (hatásfoka 95% vagy annál magasabb)  tápegység
 • Insight Control licence a menedzsmenthez
 • 3 éves, 7x24 órás HP Proactive Care szolgáltatás

1. Belépő szintű csomag

 • 2 darab  2xBL420c Gen8 pengeszerver
 • LAN és SAN összeköttetés a Virtual Connect 10/10D modullal

2. Konvergens konfigurációk 

 • 2 darab BL460c Gen8 vagy két BL465c Gen8 szerverr (Intel vagy AMD)
 • 2 két darab Virtual Connect FlexFabric modullal

3. Skálázható konfiguráció  

 • 2 darab BL660c Gen8  pengeszerver
 • Virtual Connect FlexFabric modulokkkal 

   

HP BladeSystem: az infrastruktúra kiépítésének hatékonyabb útja

  Immár negyven éve az infrastruktúrák kiépítésének módszere mit sem változott. Sok doboz, sok kábellel összekötve, amit sok ember működtet.    Legyen szó akár nagy, akár kis infrastruktúráról, alapvetően négy probléma merül fel: • Költség: magas beszerzési, még magasabb üzemeltetési és fenntartási költségek • Idő: alacsony produktivitás, sok leállás és az új lehetőségekre való lassú reagálás • Változás: rugalmatlan, túlságosan bonyolult folyamatok jelentős emberi erőforrás igénybevétellel Energia: pazarló, áramzabáló, nehézkesen hűthető rendszerek, amelyek egyre növekvő áramszámlát eredményeznek    A HP BladeSystem valamennyi, fent felsorolt kihívásra választ ad, az IT infrastruktúra kiépítéséhez szükséges valamennyi összetevő egyetlen, kompakt "csomagba" való konszolidálásával - mindezt a kezdetektől, még mielőtt az irányítás kicsúszna az Ön kezéből. Az Ön szerverekkel kapcsolatos igényei valószínűleg éppoly egyediek, mint vállalatának kihívásai. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem létezik mindenre egyformán jó megoldás. Ezért biztosítjuk az Ön számára a lehető legtöbb választásai lehetőséget.    A blade és a tradicionális szerverekre épülő architektúrák között a legnagyobb különbséget az infrastruktúra, pontosabban annak kiépítési módja jelenti. A HP BladeSystem összetevőinek többsége szinte semmiben sem különbözik azoktól a szerver, háttértár és hálózati komponensektől amelyeket Ön már valószínűleg jól ismer. Részünkről nem hiszünk abban, hogy Önnek el kellene dobnia azokat a bevált és megbízható technológiákat, amelyekre üzlete jelenleg is épül, pusztán csak azért, hogy utat nyissunk a bladek képviselte előnyöknek. Amennyiben a HP-t és a BladeSystemet választja, biztos lehet abban, hogy az Ön által jelenleg preferált alkalmazásokat és operációs rendszert holnap is probléma nélkül futtathatja majd - konszolidáljon anélkül, hogy bármit is fel kelljen áldoznia teljesítmény, megbízhatóság, vagy hatékonyság terén.  

Egy doboz, tele lehetőségekkel

  A HP BladeSystem egy komplett infrastruktúra - egyetlen dobozban. Segítségével olyan üzleti megoldásokat építhet ki, amelyek nemcsak megfizethetőek és kevesebb időráfordítással fenntarthatóak, hanem kevesebb energiát is igényelnek és az Ön igényeivel együtt képesek növekedni. A HP BladeSystem egyszerűen egy jobb infrastruktúra.    Egy ilyesfajta, "mindent-egybe" designnal Önnek valamennyi összetevő a rendelkezésére áll, hogy infrastruktúráját kiépítse és üzemeltesse - a kezdetektől a befejezésig. A dobozon "belül" Ön szabadon választhat több ezer alkalmazás és számos operációs rendszer közül, mindezt szerver és háttértár komponensek, és a legnépszerűbb hálózati technológiák (Ethernet, Fibre Channel, Infiniband) lényegében tetszőleges konfigurációjával kombinálva A hálózati komponensek integrálása révén Ön akár 94 százalékkal is csökkentheti a kábelek számát. 1Az intelligensebb energiaellátási és hűtési rendszer segítségével akár 26 százaléknyi energiát is megtakaríthat egy IBM BladeCenter2-höz képest, ráadásul a funkciók és teljesítmény terén sem kell kompromisszumot kötnie2. És akkor még nem is szóltunk arról a továbbfejlesztett interfészről és a felügyeleti szoftverekről amelyek minden lépésnél támogatják önt - ily módon akár egy ember is elvégezheti sokak munkáját, kevesebb erőfeszítéssel.  A HP természetesen az infrastruktúra kiépítését követően sem hagyja Önt magára: az egész világot behálózó, az üzleti technológia elismert szakértőiből álló közösségünk és partnereink továbbra is rendelkezésére állnak, hogy megtalálja az Ön számára ideális megoldást és szervizszolgáltatást.  A BladeSystembe egy infrastruktúra valamennyi létfontosságú összetevőjét integráltuk, így -még mielőtt megérkezne az Ön ajtaja elé- máris sok olyan feladat el van végezve, amit korábban Önnek kellett. Most pedig következzék néhány egyszerű lépés, amelyet az ideális HP BladeSystem infrastruktúra megoldás kiépítésénél javasolt figyelembe venni.  

A csomagok ára

 

 

GYIK  

 

Mi az a HP BladeSystem Starter Kit?   A HP BladeSystem Starter Kit  olyan akciós csomag ajánlatok, melyek egy komplett, azonnal működő rendszert kínálnak a felhasználóknak. Az akciós csomagok megadják a választás lehetőségét felhasználóknak, a belépő szinttől egészen a fokozott terheléshez is kiválóan alkalmasig.  Mindezen előnyök párosulnak a konvergens infrastruktúra adta előnyökkel, mely tökéletes alapot kínál a további fejlesztésekhez.   

 

Milyen csomagokat ajánlunk a  HP BladeSystem Starter-Kit  néven ?   Alapvetően három különböző csomagot különböztetünk meg. A három csomag közös jellemzői a  C7000 blade keret, melyben 4 darab hűtőventillátor és 2 darab 2400W-os  platinium szintű* (hatásfoka 95% vagy annál magasabb)  tápegységet is találunk, ill .  menedzsmenthez bladenként egy-egy  Insight Control licencet is tartalmaz .  A rendelkezésre állás növelése céljából  minden komponensre kiterjedő 3 éves, 7x24 órás HP Proactive Care szolgáltatás  is része a csomagnak. 

A csomagok a szerverekben ill. a külvilággal való kapcsolatot adó modulokban (un. Interconnect modulok)  különböznek:  

1. Belépő szintű csomag, mely két darab  2xBL420c Gen8 pengeszerveren alapszik, és tradicionális LAN és SAN összeköttetést biztosít a Virtual Connect 10/10D modullal . 

2. A konvergens konfigurációk két BL460c Gen8 vagy két BL465c Gen8 szerveren alapulnak, megadva a választás lehetőségét Intel and AMD alapú szerverek között.  Ezen csomagok két darab Virtual Connect FlexFabric modullal érhetőek el.

3. A Skálázható konfiguráció  két BL660c Gen8  pengeszervern alapulnak és Virtual Connect FlexFabric modulokkkal kapcsolódnak a külvilág felé.     

 

Meddig érvényes a  csomagajánlat?    HP BladeSystem Starter-Kit elérhető 2013 Augusztus 1-től 2014 január 31-ig.     

 

Van-e valamilyen megkötés a BladeSystem starter kit értékesítésben:    Egy felhasználó maximum egy BladeSystem Starter Kit vásárlására jogosult.  Egy ország havonta maximum 10 darab  BladeSystem Starter Kit értékesíthet.  

 

Milyen Care Pack szolgáltatásokat tartalmaznak a csomagok ?   Mindhárom csomag típushoz mindenre kiterjedően kapcsolódik 3 éves 7x24 órás HP Proactive Care szolgáltatás -- hardverre és szoftverre egyaránt. Opcionálisan ajánlunk installációs és startup szolgáltatást a pengékhez, a kerethez, az interconnect modulokhoz ill. Insight Control és MOE (Matrix Operating Environment) szoftverekhez.         

 

A HP blade rendszerekkel kapcsoltban keresse munkatársunkat:

 

Bak Ferenc

Business Development Manager 

Server&Storage&Virtualisation

06703203025

ferenc.bak kukac dunaelektronika.com

További újdonságok