HP Designjet T2500 eMultifunction nyomtatósorozat

2013-10-10

Élvezze az innovatív felhasználói élményt.

● Szüntesse meg a zűrzavart – a beépített kimeneti gyűjtőtálcának köszönhetően gyűrődésmentes, szétválogatott nyomatokat kap.

● Vegye kezébe az irányítást: figyelje folyamatosan a nyomathordozó tekercseket, ellenőrizze a nyomtató állapotát az érintőképernyőn, és kövesse nyomon a feladatokat nyomtatás közben.

● Az elülső hengeradagolás és az automatikus hengerbeigazítás lehetővé teszi, hogy könnyedén tölthessen be két papírtekercset, akár ülő helyzetből is.

● Helyet takaríthat meg a kompakt, integrált 914 mm-es (36 hüvelykes), A0-kompatibilis nyomtatóval, amely nyomtat, beolvas és másol.  

Nyomtatás, beolvasás és másolás egyetlen eszközzel.

● Felgyorsíthatja a munkafolyamatot – egyszerűen olvashat be és küldhet e-mailben közvetlenül a partnereinek vázlatokat, valamint kézzel készített megjegyzésekkel ellátott rajzokat.

● Azonnal megoszthatja és kezelheti a tartalmat – beolvashat hálózati mappába, FTP-re, USB-meghajtóra vagy közvetlenül a felhőbe.

● Üzemidő-növekedés: több feladatot nyomtathat számtalan különböző típusú és méretű nyomathordozóra a két tekercs és az intelligens váltás segítségével.

● 21 másodperc alatt készíthet A1 méretű nyomatokat. A HP eredeti tintáival sötét fekete és valódi semleges szürke színek érhetők el.  

Szinte bárhonnan nyomtathat1.

● Apple® vagy Android™ okostelefonja vagy táblagépe segítségével szinte bárhonnan1 nyomtathat.

● A felhőből hozzáférhet projektjeihez és ki is nyomtathatja azokat a HP Designjet ePrint & Share1 segítségével, akkor is, ha épp nincs az irodában.

● A munkáját automatikusan mentheti a felhőben, amikor a HP Designjet ePrint & Share használatával végzi a nyomtatást vagy beolvasást1.

● Illesztőprogramok nélkül nyomtathat és olvashat be2 USB-meghajtó használatával, vagy elküldheti projektjeit e-mailben közvetlenül a HP Designjet T2500 eMFP1 készülékre.    

 

További újdonságok