Középpontban a gyors munkavégzés

2015-06-18

A Targus már 30 évvel ezelőtt is úttörő szerepet játszott a hordozható számítógépek területén, különböző cégekkel, kiskereskedőkkel és OEM gyártókkal együttműködve, hogy a lehető legnagyobb védelmet biztosítsa a notebook termékek számára. Napjainkban, továbbra is meghatározza és formálja a hordozható tartozékok kategóriáját ennek megfelelően pedig a vállalati IT következő generációs munkaterületeire fókuszál.

A Targus termékei növelik a felhasználók közötti kapcsolatot, a biztonságot és az egyedi stílust, ezzel ösztönözve őket arra, hogy a legnagyobb kényelemmel és biztonsággal használják készülékeiket.

Válassza ki az eszközök egyéni koncepcióját!
A vállalati világban a multibrand laptopok számítanak aktuális újdonságnak, mi pedig segítünk abban, hogy a legtöbbet hozza ki cégének ezen területén.

Windows tablet, mint elsőszámú használati eszköz
A Windows 8.1 tablet i5 processzorral, olyan erős mint bármelyik laptop, és a mobilitás szempontjából is meghatározó. Megoldásunkkal lehetővé tesszük, egy olyan asztali rendszer kiépítését, ahol a tablet képernyőmegosztása, a billentyüzet, az egér, a további eszközökhöz való csatlakozás és az Ethernet hálozat elérése mindössze egy USB kábel használatával megvalósulhat.

• Office Hotelling
Minden asztal fel van készülve arra, hogy bármelyik munkatárs használatba vegye. Nem minden repülő van megtelve utasokkal az induláskor, és nem minden irodának teljes a kihasználtsága nap mint nap. Miért kellene emiatt pénzt pazarolni?

• Megosztott munkaterület
Sok látogató érkezik más irodákból? Szüksége van egy helyre, ahol a vendég felhasználók kényelmesen tudnak dolgozni? Mi segítünk ennek a kiépítésében.

 

A megoldásaink előnyei:

• TCO csökkentése: az univerzális dokkoló kompatibilis bármely Windows vagy Mac OS laptoppal és tablettel, és a következő generációs gépekhez is képes lesz csatlakozni. A gépek változnak, de a Targus Univerzális dokkoló marad.

• 50%-os termelékenység növekedés: a laptopokhoz vagy tabletekhez akár két külső monitor is csatlakoztatható.

• Könnyű használhatóság: mindössze egy kábel köt össze minden perifériát és a hálózatot is, egyes modellek pedig univerzális töltési megoldást nyújtanak.


Tudjon meg többet: http://workspace.targus.com/

 

További újdonságok