Megújult a HP Probook 6xx széria

2013-11-13

Feladatait az irodában vagy akár útközben is elvégezheti a megbízható HP ProBook 645 vagy HP ProBook 655 segítségével. Ezek a vékony és könnyű ProBook készülékek kiemelkedő értéket kínálnak. Élvezheti a nagyobb termelékenység nyújtotta előnyöket és több munkát végezhet el gyorsabban és jobban, így lépést tarthat a kapacitásigényes munkaterhelésekkel.  

Jellemzők

A Windows 8 Pro vagy más operációs rendszerek elérhetők  

Vékony, strapabíró munkafelügyelő.

A HP megbízható technológiát és modern stílust kínál – az Ön igényeire szabva.  

Kihasználhatja a legújabb generációs technológiát és a régebbi funkciókat, amelyek a vállalkozása számára szükségesek, egy új, vékonyabb HP ProBook noteszgépen, az irodában és útközben is.  

Megvédheti a meglévő informatikai befektetéseit a régebbi funkciók, például az optikai meghajtó, az opcionális soros portok,1 a VGA és az RJ45 csatlakozók támogatásával.  

Az asztali számítógépek nyújtotta élményben lehet része a ProBook által kínált különböző dokkolási lehetőségek, például a HP 120 W-os speciális dokkolóegység és a HP 90 W-os dokkolóegység révén.2  

Álmodja meg az ideális ProBook noteszgépet.

Kihasználhatja az új HP ProBook 600 sorozat nyújtotta számos különféle funkciót és konfigurálható beállítást.  

A ProBook testreszabható a saját üzleti igényeinek megfelelően a rugalmas architektúrája révén, amely a legújabb AMD Richland APU-kat kínálja.3  

Kihasználhatja a kiemelkedő vizuális teljesítményt az opcionális full-HD kijelzővel, valamint az AMD Radeon HD 8000G sorozatú grafikus kártyával.  

Most könnyedén áthidalhatja a távolságokat az optimális kommunikációhoz kifejlesztett HP ProBook 600 sorozattal, amely a Microsoft Lync technológiára épül,4 kimagasló audio-/videofunkciókkal és full-HD kijelzővel.5  

Az irodában és útközben is folyamatosan tarthatja a kapcsolatot az ügyfeleivel a hatékony csatlakozási lehetőségek, többek között a 4G WWAN,6,7 a HP vezeték nélküli hozzáférési pont8 és a Bluetooth® 4.0 révén.  

Kényelmes vezérlés.

A HP Client Security9 segítségével megvédheti adatait, eszközeit és fiókjait, a HP Trust Circles10 segítségével pedig biztosíthatja, hogy csak a kijelölt partnerek férhessenek hozzá a kritikus fontosságú fájlokhoz.  

A bizalmas adatokat biztos helyen tárolhatja. A HP Trust Circles10 használata esetén csak a jóváhagyott partnerek férhetnek hozzá a kritikus fontosságú fájlokhoz, ami biztosítja az adatok védelmét.  

Folyamatos működés. A HP BIOS-védelem11 továbbfejlesztett védelmet biztosít a BIOS ellen irányuló vírustámadások és más biztonsági fenyegetések ellen, továbbá a használatával megelőzhető az adatvesztés, és csökkenthető az állásidő.  

Élvezheti az informatikai környezettel való könnyed és egyszerű integráció nyújtotta előnyöket a HP Client Management Solutions megoldások12, például a választható LANDesk13 technológia segítségével.  

A stabil és megbízható képek, a felügyelt életciklus-átmenetek és a megbízható, Global Series nyújtotta támogatás segítségével biztosíthatja rendszerkörnyezete termelékenységét.  

     

1  Választható soros portok érhetők el a HP ProBook 655 modellen.

2  A dokkolóegység külön vásárolható meg.

3  Ennek a rendszernek külön megvásárolható 64 bites operációs rendszerre és 64 bites szoftverekre van szüksége ahhoz, hogy kihasználja az AMD technológia 64 bites feldolgozási képességét. Az AMD technológia esetén elérhető többmagos feldolgozás a rendszer teljesítményének növelésére szolgál. Mivel a rendelkezésre álló szoftveralkalmazások köre rendkívül széles, a teljesítmény esetenként más és más lehet.

4  A Microsoft Lync külön vásárolható meg.

5  A videokonferencia választható webkamerát és internetszolgáltatást igényel, amelyek nem tartozékok.

6  A 4G LTE nem minden területen, nem minden termékhez és csak Intel processzorral felszerelt termékek esetében érhető el.

7  A mobil szélessávú szolgáltatás opcionális vagy kiegészítőként elérhető szolgáltatás, és használata külön szolgáltatási szerződést igényel. A lefedettséggel és az elérhetőséggel kapcsolatban érdeklődjön a helyi szolgáltatóknál. A kapcsolat sebessége a földrajzi elhelyezkedés, a környezet, a hálózati viszonyok és más tényezők függvényében változhat.

8  A vezeték nélküli hozzáférési pont alkalmazáshoz aktív internetkapcsolat és külön megvásárolható adatforgalmi előfizetés szükséges. A HP vezeték nélküli hozzáférési pont aktív állapotában a készüléken lévő alkalmazások továbbra is működnek, és ugyanazon adatforgalmi előfizetést használják, mint a vezeték nélküli hozzáférési pont. A vezeték nélküli hozzáférési pont adathasználata további adatforgalmi díjakkal járhat. Az adatforgalmi előfizetés részleteiről érdeklődjön a szolgáltatójánál. Használatához Windows 8 rendszer szükséges.

9  Ha elérhető, a HP Trust Circles Standard változata 5 bizalmi kör használatát teszi lehetővé, bizalmi körönként legfeljebb 5 partnerrel. Korlátlan számú bizalmi kör és tagpartner kezeléséhez az opcionális Trust Circles Professional szükséges. A Trust Circles Reader lehetővé teszi, hogy egy meghívott partner részt vegyen egy bizalmi körben. Használatához Windows rendszer szükséges.

10  Az automatikus helyreállításhoz HP BIOS rendszerrel rendelkező HP Tools partíció szükséges.

11  A HP Client Management Solutions szoftverekhez Windows rendszer szükséges.

12  A LANDesk szoftver külön megvásárolható termék. A kezelt eszközöknek csatlakozniuk kell a kezelőkiszolgálóhoz. Aktív LANdesk karbantartási szolgáltatás szükséges. A Törlés funkció „Windows 8 visszaállítást” hajt végre és Windows 8 rendszer szükséges hozzá. A Zárolás a Windows „Számítógép zárolása” funkcióját hajtja végre.

További újdonságok