Microsoft Exchange Server támogatás vége

2017-03-06

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Microsoft Exchange Server 2007 támogatása 2017. április 11.-én véget ér, ami kompatibilitási és biztonsági problémákat okozhat.  

A Microsoft Termékéletciklusokkal kapcsolatos irányelveivel összhangban, a vállalati termékeket legalább 10 éven keresztül támogatja. Megértjük az áttéréssel kapcsolatos feladatokat és kiadásokat, melyek felmerülnek a támogatás lejáratával összefüggésben.   

A jó hír, hogy most lehetősége van áttérni az Office 365 szolgáltatásra, mely tartalmazza az Exchange Online-t és a népszerű Office alkalmazásokat*.

Az előfizetési csomagok már 4,20 euro/hónap felhasználónkénti ártól elérhetőek és többre teszik képessé vállalkozását.  

Üzleti szintű levelezés és naptárszolgáltatás, amelyet az összes eszközéről elérhet • Prémium kategóriájú kártevőirtó és levélszemét elleni védelem

Elérhető csak Web-es vagy desktop kliens + mobil változatban: Office (Outlook, Word, PowerPoint, Excel, Access és még több)  

 

A Microsoft Office 2007 támogatásának lejárata 2017. október 10.-én, a legjobb alkalom a legfontosabb üzleti alkalmazásainak frissítésére.   

 

Hívjon minket, hogy átbeszélhessük az Exchange Server 2007-ről való áttérés lehetőségeit.  

 

* az Exchange Online-t nem tartalmazza az Office 365 Vállalati és az Office 365 ProPlus.

 

Csomagok áttekintése.  

 

További újdonságok
Újdonságok
2018-06-18

Több mint 20 nemzetközi szakértő nyilatkozott arról, hogy hogyan alakítják át a feltörekvő technológiák a társadalmat és a munkavégzést 2030-ig. A legújabb technológiák új irányba terelik az emberek és a gépek viszonyát – egy intenzívebb kapcsolat irányába. Az emberek digitális vezetőkké válnak, és merőben másként üzletelünk majd, fedezünk fel, vagy keressük a tehetségeket.

BŐVEBBEN

2017-03-06

A Microsoft Exchange Server 2007 támogatása 2017. április 11.-én véget ér, ami kompatibilitási és biztonsági problémákat okozhat. Tekintse át a lehetőségeket.

BŐVEBBEN

TOVÁBBI ÚJDONSÁGOK
Hírek rólunk
2017-06-16

Június 3-án az 1. számú Gyermekklinika kerítésének egy részét festették kollégáink társadalmi munka keretén belül, másik segítő akciónk pedig a uSchool nevéhez kapcsolódik.

BŐVEBBEN

2017-04-05

Regisztráljon rendezvényünkre április 20-án, ahol sok érdekességre és újdonságra számíthat a Dell Networking portfólió, a Converged és Hyper Converged megoldások, a Dell EMC összefonódása, valamint az integráció és Unity All flash fókuszában.   

BŐVEBBEN

TOVÁBBI HÍREK