Szélesítse a lehetőségek körét gyorsítsa az innovációt

2014-12-17

A Dell Networking nyílt szabványú megoldásaival nem kell egy gyártóhoz kötnie magát. A Dell Open Networking kapcsolókhoz Ön választhatja meg az operációs rendszert és a szoftvereket, és a felhasználásukkal olyan rugalmas, költséghatékony hálózatokat építhet, amellyel a szervezet gyorsabban fejlodhet.  

A Dell Open Networking kapcsolók támogatják az Open Network Install Environment (ONIE) környezetet, az automatizált operációsrendszer-telepítést, valamint a külso gyártótól származó operációs rendszereket és szoftvereket, köztük az alábbiakat:  

Cumulus Linux OS: Egyszerusítse a hálózatfelügyeletet és az automatizálást egy minden szükséges funkciót biztosító hálózati operációs rendszerrel, amely együttmuködik a Linux-alkalmazások kiterjedt ökoszisztémájával.

Big Switch Networks Switch Light™ OS1: OS1: Minimalizálja a költségeket és a komplexitást egy olyan, szoftveresen definiált hálózati (SDN) operációs rendszerrel, amely hatékony automatizálási képességeket nyújt.

Big Switch Networks Big Tap™ Monitoring Fabric1: Javítsa a hálózatokra való rálátást egy olyan SDN-alapú megoldással, amellyel a hálózat minden részét kiaknázhatja.  

 

A Dell Networking S4810-ON és S6000-ON Open Networking kapcsolómegoldások egyszeruen telepíthetok, és lehetové teszik hatékony, következo generációs adatközponti kapcsolóhálózatok építését.

További újdonságok