Audiovizuális konferenciatechnika

Konferenciatechnika portfolió

A digitalizáció térhódításával és a home office elterjedésével egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a fizikai és a virtuális tárgyalók, illetve a különböző online meeting platformok.

Innovatív konferenciatechnika termékportfóliónkat úgy állítottuk össze, hogy megfeleljünk a legmagasabb minőségi követelményeknek, nemzetközi sztenderdeknek és a kedvező árfekvésnek. Megoldásainkat a világ vezető AV eszköz gyártóinak felhasználásával tervezzük és építjük, ezzel biztosítva a rendszerekben az éles képeket, a tiszta hangzást, az egyszerű vezérlést vagy a megbízhatóságot.

Szolgáltatási portfoliónk

Felmérés - tervezés

Szakértőink minden esetben ügyfeleink egyedi igényei alapján határozzák meg, hogy pontosan milyen rendszerkonfigurációra van szükség, majd ezt követően elkészítik az egyedi audiovizuális rendszer terveket.

Kivitelezés - telepítés

A világ vezető AV berendezés gyártóival folyamatos kapcsolatban vagyunk, hogy a lehető legversenyképesebb árakat tudjuk biztosítani a legrövidebb szállítási határidővel. A  kivitelezések során szorosan együttműködünk a projektekben esetlegesen érintett többi résztvevővel (építészekkel, mérnökökkel, egyéb beszállítókkal) annak érdekében, hogy az általunk telepített AV rendszerek hibátlanul, a szerződésekben meghatározott határidőkre elkészüljenek.

Projekt menedzsment

Szakértő munkatársaink többéves tapasztalatukkal segítik ügyfeleinket az AV projektek teljes életciklusában, kezdve az igényeknek megfelelő AV eszközök kiválasztásától, a komplett rendszerek kiépítésén át egészen az átadásig.

Üzemeltetés egyedi igények alapján

A meglévő AV rendszereket folyamatosan karbantartjuk, az esetlegesen felmerülő hibákat a szerződésekben meghatározott SLA szinteken belül elhárítjuk. Intézzük a garanciális és a garancián túli javításokat, illetve amennyiben szükséges, akkor funkcionális csereeszközt biztosítunk a javítás ideje alatt.

Megoldásaink

Audiovizuális megoldások

A 21. században az audiovizuális rendszerek használata szinte minden szervezet számára szükségessé vált. A modern konferenciatermek alapfeltétele, hogy a kor kihívásainak megfelelő audiovizuális technológiával legyenek felszerelve, ami segíti a hatékony kommunikációt és együttműködést, miközben biztosítja az egyszerű kezelhetőséget. A modern audiovizuális rendszerek segítségével akár egyszerre több képernyőt is tudunk használni, meg tudjuk osztani képernyőnket vagy prezentációnkat.

  • Huddle room-ok
  • Meeting room-ok
  • Board room-ok
  • Oktatótermek
  • Konferenciatermek
  • Recepciós pultok

Monitorfalak

A monitorfalat több monitor képernyőjének összehangolásából lehet kiépíteni, ezáltal egy nagy felületen lehet megjeleníteni a különböző multimédiás tartalmakat. A szupervékony keretű monitoroknak köszönhetően lenyűgöző, nagyméretű képet kapunk, ami nagyszerű megoldás lehet közösségi terekben vagy irodaházak előcsarnokában.

Teremfoglaltság jelzők

A teremfoglaltság jelzők meeting room-ok, konferencia- és tanácstermek bejáratánál elhelyezett, testre szabható érintőképernyős, kisméretű kijelzők, amik közvetlen online kapcsolatban vannak a szervezet naptárjával (pl. Outlook naptár). A kijelzőkön folyamatosan látható egy adott terem aktuális foglaltsága, illetve az éritőképernyőnek köszönhetően akár foglalás is kezdeményezhető, vagy már egy meglévő foglalás törölhető.

Kérdés esetén szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére központi elérhetőségeinken.