Minőségbiztosítás

„Mint az informatikai eszköz kereskedelem területén dolgozó cég, a Duna Elektronika Számítástechnikai Kft. bevezetett minőségirányítási rendszerével törekszik vevői elégedettségének folyamatos növelésére.

A cég jelmondata, a "Solutions. Support. Services. For more than thirty years" több, mint egyszerű cél. Ez egy küldetés cégünk számára, amely visszatükrözi a Társaság azon szándékát, hogy olyan termékeket biztosítson ügyfelei számára, amely teljes megelégedettséget teremt.” 

 

Ezt szem előtt tartva a Társaság elsődleges feladata, hogy: 

  • Vevői számára folyamatosan megfelelő termékeket és szolgáltatásokat biztosítson.
  • Termékei a lehető legjobb ár/érték arányt képviseljenek.
  • Tevékenységének állandó javításával törekedjen az egyre magasabb szintű minőség elérésére. 
  • Valamennyi munkatársa és külső szolgáltatója részt vegyen a folyamatos minőségjavításban. 

E célok megvalósítása érdekében az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelően alkalmazott minőségirányítási rendszer működtetését a Társaság a vezetés irányítás központi elemének vallja.

A minőségirányítás a vezetés minden szintjének feladata és felelőssége. A vezetők minőség iránti elkötelezettségét példamutatásuk, a minőségjavító tevékenység irányításában vállalt tudatos szerepük hitelesíti.

A tulajdonosi kör biztosítja, hogy minden munkatársa megismerje a cég minőségpolitikáját, valamint a minőségirányítási rendszer alapvető céljait, felépítését, megvalósításának módszereit, az ISO 9001:2015 szabvány által meghatározott elvárásokat.

A Társaság külső szolgáltatóit és ügyfeleit lehetőség szerint bevonja minőségpolitikájának megvalósításába.