RÓLUNK

A Duna Elektronika egy, a kilencvenes évek elején amerikai befektetők segítségével alapított, de napjainkban már teljesen magyar tulajdonban lévő középvállalat. Az informatikai piacon eltöltött több, mint három évtized kitartó munkájának, illetve a következetes vezetői döntések eredményének köszönhetően, a vállalat pénzügyileg stabil háttérrel rendelkezik.

Vállalatunk fő tevékenysége a megalakulásától fogva a magas szakértelmet igénylő informatikai rendszerek kereskedelme, a hozzájuk kapcsolódó tervezési-, üzemeltetési-, és rendszerintegrációs szolgáltatások ellátása vállalkozások és közintézmények számára.  

Vállalatunk országos lefedettséggel nyújtja szolgáltatásait. Ügyfeleink a legkülönbözőbb iparágakból kerülnek ki. Vannak közöttük gyártóipari -ezen belül is kiemelkedően magas az autóipar részaránya-, biztosító és pénzintézeti, gyógyszeripari, szolgáltatóipari (Shared Service Center), telekommunikációs, továbbá az államigazgatáshoz tartozó vállalat is, amelyek felmerülő igényeit a legújabb technológiák ismeretén alapuló komplett megoldásokkal szolgáljuk ki.  

Cégünk az évtizedek során kiépített gyártói- és kereskedelmi kapcsolatrendszerével, szakemberei tapasztalatával az informatikai portfólió széles körét kínálja. A képviselt gyártók és technológiák kiválasztásánál fontos szempont számunkra, hogy egy adott rendszerben a külön komponensként megjelenő technológiák teljes összhangban működjenek együtt. Így biztosítjuk a megbízható működést, a könnyű üzemeltetést és ezáltal az alacsony fenntartási költségeket ügyfeleink számára.   

Termékkínálatunkból alapvetően minden informatikai igényre tudunk azonnali megoldást kínálni, de hozzáadott értékeink leginkább a gyártóknál is kiemelt beruházásként kezelt projektek esetén mutatkoznak meg. Az ilyen jellegű beruházások esetén már a korai tervezési szakaszban a feladatra dedikált szakértői csapatunk bevonásával segítjük ügyfeleinket a különböző gyártók eszközei, technológiái és igény szerint szoftver licenszelési konstrukciók közötti választásban. A szolgáltatás portfóliónk szempontjából az összes forgalmazott termék vonatkozásában rendelkezünk megfelelően képzett és tapasztalt szakemberekkel, amely az adott eszköz vagy szoftver rendszerbe integrálásához, tervezéséhez és üzemeltetéséhez szükséges. Minden esetben az aktuális ipari sztenderdek és ajánlások alapján javasoljuk megoldásainkat és szolgáltatásainkat jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink igényeire szabva.  

Operatív Management

Peter Freed

Ügyvezető igazgató

Kiss Tibor

Kereskedelmi igazgató

Kóti János

Gazdasági igazgató

Héderné Kukta Zsanett

Services Director

 

Dormány Tamás

Head of Professional Services