Korábbi rendezvényeink

2020-10-16

A digitalizáció világában egyre több és egyre fejlettebb informatikai fenyegetéssel, megtévesztéssel kell a vállalatoknak szembenézniük. A Cybersecurity Ventures előrejelzései szerint 2021-re a vállalkozások 11 másodpercenként valamilyen kibertámadás áldozatává fognak válni.

Az információbiztonsági incidensek túlnyomó része emberi mulasztásból fakad. Ebben a helyzetben egy vállalat számára kiemelten fontos a vállalati userek biztonságtudatos oktatása (adathalász támadások felismerése), valamint ennek a tudásnak, és a felhasználók viselkedésének rendszeres tesztelése.

BŐVEBBEN
2020-10-09

Kíváncsi arra, hogy vállalata biztonsági rendszerének hatékonyságát hogyan tudná növelni? Jó lenne a rejtőzködő kibertámadásokat valós időben hatástalanítani, még mielőtt kárt okoznának a cég működésében?  Szeretné átlátni, hogy IT rendszere hol és mennyire sérülékeny?

BŐVEBBEN
2020-10-09

Napjainkban egyre több vállalatot ér kibertámadás, ráadásul a kiberbűnözés olyan új, kifinomult formáival (kártevő nélküli zsarolóvírusok, nulladik napi támadások, stb.) kell szembenézni, melyek ellen a klasszikus vírusirtók már nem elég hatékonyak.

Szeretné cégét még nagyobb védelemmel ellátni a kibertámadásokkal szemben? Hogyan lehet a kiberbűnözés új típusú támadási formái ellen a leghatékonyabban védekezni?

BŐVEBBEN
2020-10-09

A számítógépes hálózatokat érő támadások folyamatosan változnak és egyre kifinomultabbakká válnak, ezért sokszor a hálózatüzemeltetésért felelős vállalati szakemberek is tehetetlennek érzik magukat a biztonsági fenyegetésekkel szemben.

Erre a problémára kínálunk megoldást webináriumunkon!

BŐVEBBEN