Korábbi rendezvényeink

2024-03-20

„Új trendek és innovatív megoldások az adatközpontban, made in Lenovo, made in Hungary" című webináriumunk keretében betekintést nyújtunk a Lenovo legújabb adatközponti megoldásaiba.

A Lenovo, mint a világ egyik vezető IT infrastruktúra szállítója számos olyan innovatív megoldást kínál, melyek nem csupán segítenek az adatok hatékony kezelésében és tárolásában, hanem optimalizálják a teljesítményt és növelik az üzleti hatékonyságot is.

BŐVEBBEN
2024-02-29

Második NIS2 (Network and Information Systems Directive 2) témájú webináriumunkon összegzést adtunk az elmúlt hónapok fejleményeiről, megosztottuk eddigi NIS2-es tapasztalatainkat, amelyek segíthetik szervezetüket a felkészülésben, sorra vettük a jogi kötelezettségeket, valamint bemutattuk azokat az újdonságokat, amelyekkel a vállalatoknak jelenleg foglalkozniuk kell a NIS2 felkészüléssel kapcsolatban.

BŐVEBBEN
2023-09-29

Webináriumunkon a NIS2 (Network and Information Systems Directive 2) irányelvvel kapcsolatos felkészülésről és megfelelésről beszélgettünk.

BŐVEBBEN
2023-07-26

Költséghatékony IT fejlesztés a Microsoft felhőtermékeivel című előadásunk során vendégelőadóinkkal a TD SYNNEX képviseletében betekintést nyújtunk a felhőinfrastruktúra rejtelmeibe, ledöntjük a felhős biztonsági kérdések mítoszait, és valós példákon keresztül bemutatjuk milyen lehetőségek rejlenek a felhőben.

BŐVEBBEN
2023-03-03

Szeretné megismerni, hogy a Vectra segítségével hogyan tudja vállalata biztonsági rendszerének hatékonyságát növelni, a rejtőzködő kibertámadásokat valós időben hatástalanítani, még mielőtt kárt okoznának a cég működésében?

BŐVEBBEN
2022-09-14

A hálózatok biztonságos üzemeltetése alapkövetelmény minden vállalat sikeres működéséhez. A megszokott monitoring megoldások azonban már nem alkalmasak arra, hogy a kívánt mélységekben és összefüggésekben vizsgálják a rendellenes eseményeket, és ami még fontosabb, azok kiváltó okait és hatásait. Szeretné tudni, hogy hogyan védheti meg informatikai infrastruktúráját naprakész megoldásokkal? 

BŐVEBBEN

1 2 3