Korábbi rendezvényeink

2023-07-26

Költséghatékony IT fejlesztés a Microsoft felhőtermékeivel című előadásunk során vendégelőadóinkkal a TD SYNNEX képviseletében betekintést nyújtunk a felhőinfrastruktúra rejtelmeibe, ledöntjük a felhős biztonsági kérdések mítoszait, és valós példákon keresztül bemutatjuk milyen lehetőségek rejlenek a felhőben.

BŐVEBBEN
2023-03-03

Szeretné megismerni, hogy a Vectra segítségével hogyan tudja vállalata biztonsági rendszerének hatékonyságát növelni, a rejtőzködő kibertámadásokat valós időben hatástalanítani, még mielőtt kárt okoznának a cég működésében?

BŐVEBBEN
2022-09-14

A hálózatok biztonságos üzemeltetése alapkövetelmény minden vállalat sikeres működéséhez. A megszokott monitoring megoldások azonban már nem alkalmasak arra, hogy a kívánt mélységekben és összefüggésekben vizsgálják a rendellenes eseményeket, és ami még fontosabb, azok kiváltó okait és hatásait. Szeretné tudni, hogy hogyan védheti meg informatikai infrastruktúráját naprakész megoldásokkal? 

BŐVEBBEN
2022-02-25

A Bitdefender új generációs végpontvédelmi megoldása az átlagosnál kisebb erőforrás-igényű, lényegesen kevésbé terheli az eszközt és különlegesen gyors. Jelenleg közel 500 millió eszközön használják, és az összehasonlító teszteken rendszeresen a legjobb vírusfelismerési rátát bizonyítja a szoftver.

BŐVEBBEN
2022-01-28

Az adatvagyon a vállalat egyik legértékesebb eszköze. Napjainkban az adatokban rejlő érték az üzleti siker egyik fő hajtóereje, éppen ezért az üzleti adatok védelme kulcsfontosságú feladat minden vállalat eredményes működéséhez.

BŐVEBBEN
2021-11-26

Mindenki számára egyértelmű, hogy a vállalat bizalmas adatait óvni kell, és mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ezek semmilyen körülmények között ne kerüljenek nyilvánosságra.

Erre akkor is gondolni kell, ha ezeket az adatokat törölni vagy magukat az adathordozókat megsemmisíteni szeretnénk.

BŐVEBBEN

1 2 3