OUTSOURCING

A meglévő eszközök és informatikai rendszerek teljes körű támogatását, komplett működtetését biztosítjuk saját erőforrással, szükség esetén megfelelő kompetenciájú alvállalkozók (akár meglévők) bevonásával.

Emellett vállaljuk időszakosan felmerülő, eseti IT üzemeltetési feladatok megoldását, kihelyezett vagy részmunkaidőben biztosított IT szakértőkkel.

 

Outsourcing szolgáltatásunkról bővebben ITT vagy a képre kattintva olvashat.

 

PODCAST SOROZAT

Tekintse meg IT Outsourcing szolgáltatásunkról szóló 6 részes podcast sorozatunkat, melyben az informatikai erőforrás kihelyezés témakörét járjuk körbe releváns kérdésekkel, egy kis humorral fűszerezve!

A beszélgetésekkel átfogó képet szeretnénk adni szolgáltatásunkról, arról, hogy mit jelent az IT Outsourcing, hogyan működik nálunk, és igénybevétele milyen lehetőségeket és előnyöket kínál a vállalatok számára.

A beszélgetések során megszólalnak ügyfeleink, megosztják tapasztalataikat és meglátásaikat, mind a KKV, mind a nagyvállalati szektor perspektíváját bemutatva. A Duna Elektronika munkatársai a szolgáltatás működésébe nyújtanak bepillantást.

Podcast sorozatunkat megtekintheti YouTube csatornánkon ITT vagy a lenti képre kattintva.

TARTSON VELÜNK!  

1.rész – Kinek? Mikor? Miért?

Podcast sorozatunk első részében Héderné Kukta Zsanett, cégünk Outsourcing Operation Director-a arról beszél, hogy mit takar pontosan az IT Outsourcing fogalma, hogyan működik, és milyen előnyökkel jár szolgáltatásunk.

Kattintson IDE az első epizód megtekintéséhez!

2.rész – Ügyfél szemszögből

A második epizódban ügyfelünk, Szitás Zoltán IT vezető számol be tapasztalatairól és arról, hogy milyen előnyöket kínál cégünk Outsourcing szolgáltatása a kis- és középvállalatok számára.

Tudjon meg többet a KKV szektor szemszögéből IDE kattintva!

3.rész – Beszéljünk ELEK-ről!

Dormány Tamás, a Duna Elektronika mérnöki csapatának vezetője a harmadik részben bemutatja ELEK-et, aki a tetszőlegesen összeállítható Outsourcing szolgáltatás-csomagunkat testesíti meg. Ebben a részben arra is kitérünk, hogy szolgáltatásunk milyen lehetőségeket nyit meg a kis- és középvállalkozások részére.

Nézze meg ELEK-ről szóló videónkat ITT!

4.rész – Kiválasztás | Motiváció | HR

Sorozatunk negyedik epizódjában betekintést nyújtunk szolgáltatásunk HR hátterébe, a kiválasztási folyamatba és a kiszervezett IT erőforrás koordinálásába. A folyamatot kollégáink, Nagypál Krisztina HR Manager, Héderné Kukta Zsanett Outsourcing Operation Director, és mérnöki csapatunk vezetője, Dormány Tamás mutatja be.

Tájékozódjon a szolgáltatás HR oldaláról IDE kattintva!

5.rész – Nagyvállalati szemszögből

Az ötödik epizódban ügyfelünk, Zsidó Zsolt IT fejlesztési vezető osztja meg tapasztalatait és meglátásait, nagyvállalati perspektívából.

Ismerje meg az ügyféloldal ezen nézőpontját IDE kattintva!

6.rész

Podcast sorozatunk hatodik részében kollégáink, Héderné Kukta Zsanett Outsourcing Operation Director, Rózsa János Operation Manager és Horváth Máté Sales Team Manager beszélgetnek Outsourcing szolgáltatás-csomagunk rugalmasságáról, egyedi igényekre való alakíthatóságáról, valamint végig járják a folyamat szakaszait és hangsúlyos pontjait.

Kattintson IDE podcast sorozatunk hatodik epizódjának megtekintéséhez!