CÉLJAINK

Mint a magas szakértelmet igénylő informatikai rendszerek kereskedelme, a hozzájuk kapcsolódó tervezési, üzemeltetési, és rendszerintegrációs szolgáltatások ellátását végző cég, a Duna Elektronika Számítástechnikai Kft. bevezetett minőségirányítási rendszerével törekszik vevői elégedettségének folyamatos növelésére.

A cég jelmondata, az "Always by your side” több, mint egyszerű cél. Ez egy küldetés cégünk számára, amely visszatükrözi a Társaság azon szándékát, hogy mindig ügyfelei érdekeit képviseli és tartja szem előtt.”

 

Ezt szem előtt tartva a Társaság elsődleges feladata, hogy:

  • Állandó, megbízható partnerként stabil hátteret adjon a folyamatosan változó technológiák és megoldások világában.
  • Az egyedi ügyféligényeket és a komplex kéréseket is az üzleti elvárásoknak megfelelően oldja meg, így biztosítva ügyfelei számára a rugalmasságot és hatékonyságot.
  • Szolgáltatásaival biztosítsa, támogassa a vállalatok üzleti igényeinek teljes körű informatikai megoldását. Ezt elkötelezetten, mindig magas színvonalon, a leghatékonyabb módon, képzett szakértőkkel teszi.
  • Tevékenységének állandó javításával törekedjen az egyre magasabb szintű minőség elérésére.
  • Valamennyi munkatársa és külső szolgáltatója részt vegyen a folyamatos minőségjavításban.

E célok megvalósítása érdekében az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelően alkalmazott minőségirányítási rendszer működtetését a Társaság a vezetés irányítás központi elemének vallja.

A minőségirányítás a vezetés minden szintjének feladata és felelőssége. A vezetők minőség iránti elkötelezettségét példamutatásuk, a minőségjavító tevékenység irányításában vállalt tudatos szerepük hitelesíti.

A tulajdonosi kör biztosítja, hogy minden munkatársa megismerje a cég minőségpolitikáját, valamint a minőségirányítási rendszer alapvető céljait, felépítését, megvalósításának módszereit, az ISO 9001:2015 szabvány által meghatározott elvárásokat.

A Társaság külső szolgáltatóit és ügyfeleit lehetőség szerint bevonja minőségpolitikájának megvalósításába.