A biztonság kulcsa az átláthatóság | Webinárium 2022.09.13.

2022-09-14

A hálózatok biztonságos üzemeltetése alapkövetelmény minden vállalat sikeres működéséhez.

Az alkalmazásokat kiszolgáló rendszerek nagysága, összetettsége, a velük szemben elvárt rendelkezésre állás- és válaszidő követelmények azonban az elmúlt években azonban hatalmasat nőttek – ilyen mértékben és ilyen rövid idő alatt ekkorát talán még sosem. A megszokott monitoring megoldások már nem alkalmasak arra, hogy a kívánt mélységekben és összefüggésekben vizsgálják a rendellenes eseményeket, és ami még fontosabb, azok kiváltó okait és hatásait.

Az állandóan változó technológiai környezet folyamatosan újabb kihívások elé állítják a vállalatok vezetőit, informatikai szakembereit. Megfelelő felkészültség és korszerű IT megoldások hiánya mellett ezek a kihívások súlyos biztonsági kockázatot jelentenek, gyengíthetik a vállalat biztonságát és negatívan érinthetik az üzletmenetet.

Szeretné tudni, hogy hogyan védheti meg informatikai infrastruktúráját naprakész megoldásokkal?

Előadásunkból megismerheti, hogy hogyan tudja informatikai rendszerét transzparenssé tenni, és ezáltal magabiztosan irányítani a Progress korszerű megoldásaival!  A Progress „Infrastructure Management & Operation" néven egy portfólióban ötvözte a Flowmon, a KEMP, és a WhatsUpGold megoldásokat, melyek segítségével teljes átláthatóságot és kontrollt nyerhet IT infrastruktúrája felett.

Teljes hálózati vizibilitás – átláthatóság – forgalom analitika

A Progress több mint 40 éves szoftverfejlesztő múlttal a háta mögött egyértelművé tette, hogy az alkalmazások működéséhez elengedhetetlenek ezek a képességek, valamint ezeket a képességeket kiegészítő funkciókra és integrációkra van szükség. A webinar-on áttekintettük ezt az evolúciót, a vizibilitás, az analitika jelenét, jövőjét, számos gyakorlati példán keresztül.

Kvízjáték

Webináriumunk során kvízjátékot is tartottunk, melynek keretében 10 db Progress csomagot osztottunk ki a leggyorsabban helyes választ adó részt vevőink között. 

Téma

A biztonság kulcsa az átláthatóság! Miért ez a legfontosabb eszközünk?

Dátum

2022. szeptember 13., 10:00-11:15 

Előadók

Márky Donát – IT Security Director │ Duna Elektronika Kft.

Ványa László – Business Development Manager │ Progress

Téchy Zoltán – Principal Sales Engineer │ Progress

Felvétel

A webinárium felvétele az alábbi képre kattintva vagy You Tube csatornánkon tekinthető meg.

Vissza