A látható biztonság – Intelligens innovációk a biztonságos világért │ Webinárium, 2021. október 19.

2021-10-19

„A látható biztonság – Intelligens innovációk a biztonságos világért" című webináriumunkat október 19-én a Teams platformján tartottuk. Előadásunk fókuszában a videó megfigyelés és intelligens videó analitika állt.

Az Axis korszerű technológiája olyan, a látáson, a hangon és az elemzésen alapuló innovatív felügyeleti megoldásokat kínál, melyek minden körülmény között megvédik a személyeket és a vállalatokat, és hozzájárulnak az üzleti hatékonyság növeléséhez.

A Milestone Systems világviszonylatban vezető szerepet tölt be a nyílt platformú IP videókezelő szoftverek területén. Tökéletes kombinációban egyesíti a videófelügyelethez szükséges igényeket, ezáltal segít a biztonság kialakításában, a kockázatok kezelésében, az emberek és az eszközök védelmében, a folyamatok optimalizálásában, valamint a költségek csökkentésében.

A webináriumon bemutatásra kerültek azok a biztonsági újítások, innovatív felügyeleti megoldások, melyeket az Axis és a Milestone kínál a biztonság javítása és az üzleti teljesítmény optimalizálása érdekében!

Téma

A látható biztonság – Intelligens innovációk a biztonságos világért

Dátum

2021. október 19.

Előadók

Márky Donát – DPO, IT Security Specialist / Duna Elektronika Kft.

Nagy Gábor – Product Manager - Axis Communications, BioSec, Milestone Systems / Ingram Micro Magyarország Kft.

Miklós Márton – Channel Business Manager, SEE régió / Milestone Systems

Felvétel

A webinárium felvétele a képre kattintva tekinthető meg.

Vissza