A végpontvédelem új generációja - Védje meg üzleti adatait a zsarolóvírusokkal szemben! │ Webinárium sorozat 2022.02.23.

2022-02-25

Januárban elindítottuk „Védje meg üzleti adatait a zsarolóvírusokkal szemben!” című webinárium sorozatunkat, mellyel egy útmutatást szeretnénk adni arra vonatkozóan, hogy milyen technológiai megoldásokkal lehet leginkább gyorsan és hatékonyan felvenni a harcot a kiberbűnözés ellen anélkül, hogy komolyabb károkat kelljen elszenvednünk.

Sorozatunk következő előadását „A végpontvédelem új generációja” címmel február 23-án tartottuk.

Vendégelőadónk, Balogh Andrea a piacvezető végpontvédelmi gyártó, a Bitdefender termékeit mutatta be, melyek KKV-knak, nagyvállalatoknak és államigazgatási szereplőknek nyújtanak igény szerinti cloud és on-premise alapú védelmet.  

A vírusírtók új generációja 

A Bitdefender más vírusírtókkal szemben a megelőzésre helyezi a hangsúlyt. Sokszorosan tesztgyőztes motorral rendelkezik a végpontok, szerverek (fizikai, virtualizált, levelezőszerver), mobileszközök, virtuális környezetek és konténerizáció védelmére. Az EDR, illetve az XDR technológia révén képes detektálni a fejlett fenyegetéseket, érkezzenek bárhonnan (munkaállomás, szerver, konténer, melyek eltérő operációs rendszereket futtathatnak). Védelmet nyújt a file nélküli, a 0-day, a ransomware valamint a maleware támadások ellen, és a memóriavédelmet is biztosítja.

Miért a Bitdefender?

A Bitdefender új generációs végpontvédelmi megoldása az átlagosnál kisebb erőforrás-igényű, lényegesen kevésbé terheli az eszközt és különlegesen gyors. Jelenleg közel 500 millió eszközön használják, és az összehasonlító teszteken rendszeresen a legjobb vírusfelismerési rátát bizonyítja a szoftver.

Kvízjáték

Webináriumunk során kvízjátékot is tartottunk, melynek keretében 10 db Bitdefender Total Security Home licenszt osztottunk ki a leggyorsabban helyes választ adó részt vevőink között. 

Téma

A végpontvédelem új generációja – Védje meg üzleti adatait a zsarolóvírusokkal szemben! 

Dátum

2022. február 23., 10:00-11:00 

Előadók

Márky Donát – DPO, IT Security Specialist │ Duna Elektronika Kft.

Balogh Andrea – Sales Manager │ biztributor

Felvétel

A webinárium felvétele az alábbi képre kattintva vagy YouTube csatornánkon tekinthető meg.

Vissza