Adathordozók törlésének és megsemmisítésének gyakorlata │ Webinárium, 2021. november 23.

2021-11-26

Mindenki számára egyértelmű, hogy a vállalat bizalmas adatait óvni kell, és mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ezek semmilyen körülmények között ne kerüljenek nyilvánosságra.

Erre akkor is gondolni kell, ha ezeket az adatokat törölni vagy magukat az adathordozókat megsemmisíteni szeretnénk.

De biztos Ön abban, hogy az alkalmazott vállalati adattörlési eljárás során valóban véglegesen és visszaállíthatatlan módon törlésre kerülnek az adatok? Belegondolt már abba, hogy milyen jogi, pénzügyi és egyéb következményekkel jár, ha a cég által kezelt informatikai adathordozók vagy az azokon lévő szenzitív és személyes adatok illetéktelenek kezébe kerülnek a nem megfelelő törlési eljárásból fakadóan?

Előadásunkból megismerheti az adathordozók és az adatok törlésének és megsemmisítésének legjobb módszereit, beleértve a hagyományos merevlemezeket, a mobiltelefonokat, a virtuális környezeteket, szervereket és adatközpontokat, de a fájlokat és a mappákat is!

Miért érdemes előadásunkat meghallgatnia?

  • Képet kaphat a különböző törlési és megsemmisítési eljárásokról, a független minősítések szerepéről és a jegyzőkönyvezés fontosságáról.
  • Megtudhatja, hogy az adattörlés kérdését milyen előírások szabályozzák, és azt is, hogy a vállalati adatok védelme mellett miért fontos a munkavállalók és az ügyfelek személyes adatainak védelme, és ez milyen szervezeti egységeket érint a vállalaton belül?
  • Megismerheti a világ vezető adattörlési megoldásokat gyártó vállalatának, a Blancco-nak a portfolióját, a NATO minősített MAXXeGUARD adathordozó megsemmisítő berendezést, valamint a Magyarországon elérhető degausser és egyéb megsemmisítő berendezéseket.

Téma

Adathordozók törlésének és megsemmisítésének gyakorlata

Dátum

2021. november 23.

Előadók

Márky Donát – DPO, IT Security Specialist / Duna Elektronika Kft.

Petrányi-Széll András – Ügyvezető / V-Detect Antivírus Kft.

Felvétel

A webinárium felvétele az alábbi képre kattintva vagy YouTube csatornánkon tekinthető meg.

 

Vissza