Kiberbiztonság magas fokon │ Webinárium sorozat 2021. június 10., 17., 22.

2021-06-22

A kiberbűnözés napjainkban az egyik legjövedelmezőbb bűnözési forma. A számítógépes bűnözés drámai növekedésével egyre nagyobb hangsúlyt kap a vállalatok életében az informatikai biztonság. Egyre több cég ismeri fel, hogy az IT biztonság a 21. században már nem lehetőség, hanem kötelező feladat.

Tartson velünk 3 részes webinárium sorozatunkon, és ismerje meg Ön is partnerünk, a Palo Alto Networks naprakész megoldásait, amelyek megvédik adatait, és biztosítják cége zavartalan működését – legyen szó akár tűzfal-jellegű (de annál is több) védelemről, végpontról, felhős környezetről vagy konténeres világról, illetve szoftverfejlesztésről!

A reaktív IT biztonság napjainkban már nem képes lépést tartani a folyamatosan növekvő számú fenyegetésekkel szemben. Webináriumunkon megismerheti, hogyan tudja megoldani a Palo Alto Networks a vállalatok, szervezetek számára az IT biztonságot, illetve hazánkban először egy magyar nyelvű előadás keretein belül elsőként itt hallhat a Palo Alto Networks májusban bejelentett új tűzfalairól is.

A Palo Alto Networks a világ leggyorsabban növekvő IT biztonsági vállalata, akinek a piacvezető technológiáit már több mint 60.000 ügyfél használja. Ismerje meg az élen járó kiberbiztonsági funkcionalitást biztosító Palo Alto Networks tűzfal-megoldásainak legnagyobb technikai előnyeit!

Tartson velünk online!

Az előadások ingyenesek, de kérjük, hogy részvételi szándékát az adott webinárium(ok)ra külön jelezze a lenti regisztrációs gomb(ok) segítségével! A csatlakozási linke(ke)t egy későbbi levélben küldjük el a regisztrált e-mail címre.

Kiberbiztonság magas fokon – 1. rész: Strata by Palo Alto Networks

A Palo Alto Networks díjnyertes Next-Generation Firewall (NGFW) megoldása ötvözi a gépi tanulást, illetve a proaktív valós idejű beépített zero-day védelmet. Ismerje meg a piacvezető kiberbiztonsági funkcionalitást biztosító Palo Alto Networks-öt! Ebben az előadásban a cég tűzfal-megoldásainak legnagyobb technikai előnyeit tárgyaljuk és bemutatjuk a tűzfal-portfóliót.

Az első alkalom extra érdekessége, hogy nyilvános magyar nyelvű előadás keretein belül elsőként hallhat a Palo Alto Networks 2021. májusban bejelentett új tűzfalairól is.

Dátum: 2021. június 10., 10:00-11:00 óra

Előadók:

Márky Donát – DPO, IT Security Specialist / Duna Elektronika Kft.

Pintér András – Regional Sales Manager / Palo Alto Networks

Almási Zsolt – System Engineer, Certified PA Networks Instructor / CLICO Hungary Kft.

Felvétel:

A webináriumra felvételét IDE KATTINTVA tudja megtekinteni.

Kiberbiztonság magas fokon – 2. rész: Cortex by Palo Alto Networks

Mi az a Cortex? A Palo Alto Networks végpontvédelmi és IT (SoC) automatizálási termékcsaládja. Nem csupán végponti eszközök reaktív vagy proaktív megelőző védelme látható el a Cortex termékcsaláddal, hanem hálózati adatok gyűjtése és automatizált analízise is – ráadásul nem kizárólag a Palo Alto Networks saját tűzfalaival! Folyamat-automatizálás már több mint 400 gyártó termékeivel hozható létre és egyénileg is bővíthető!

Dátum: 2021. június 17., 10:00-11:00 óra

Előadók:

Márky Donát – DPO, IT Security Specialist / Duna Elektronika Kft.

Almási Zsolt – System Engineer, Certified PA Networks Instructor / CLICO Hungary Kft.

Felvétel:

A webinárium felvételét IDE KATTINTVA tudja megtekinteni. 

Kiberbiztonság magas fokon – 3. rész: Prisma by Palo Alto Networks Live Hacking bemutatóval

A webinárium keretében körbejárjuk a digitális transzformáció során jelentkező biztonsági kihívásokat, majd bemutatjuk, hogy a Palo Alto Networks Prisma Cloud platformja hogyan tudja segíteni ezen kockázatok felmérését, kontrollálását és kiiktatását, a szervezetek biztonsági szintjének folyamatos növelése mellett. Ezt követően egy élő hacking session során a Prisma Cloud gyakorlati alkalmazását demonstráljuk, egy kitalált, ám a valóság által ihletett e-kereskedelmi céget ért incidens történetén keresztül.

Tartson velünk!

Dátum: 2021. június 22., 10:00-11:00 óra

Előadók:

Márky Donát – DPO, IT Security Specialist / Duna Elektronika Kft.

Szilágyi Péter – Head of Sales and Business Development / Subscuto

Köpenczei Gergő – Principal Security Engineer / Subscuto

Felvétel:

A webinárium felvételét IDE KATTINTVA tudja megtekinteni. 

Ne bízza a szerencsére vállalata működését! Vegyen részt webináriumainkon és tudjon meg többet arról, hogy hogyan tudja vállalati informatikai rendszerét biztonságossá tenni a Palo Alto Networks megoldásaival!

Vissza