NIS2 irányelv: Ismerje meg a változásokat és készüljön fel időben! | Webinárium | 2023.10.04.

2023-09-29

Webináriumunkon a NIS2 (Network and Information Systems Directive 2) irányelvvel kapcsolatos felkészülésről és megfelelésről beszélgettünk.

A NIS2 szigorú szabályokat ír elő az információs rendszerek és kritikus infrastruktúrák kiberbiztonságára vonatkozóan az Európai Unióban. Az EU tagállamoknak 2024. október 17-éig kell átültetniük az NIS2 irányelvet a saját jogrendszerükbe. Az így elfogadott és kihirdetett hazai rendelkezéseknek kell majd az érintett szervezeteknek eleget tenniük annak érdekében, hogy megfeleljenek az irányelv előírásainak. Ezeknek a szabványoknak való megfelelés kiemelt fontosságú kiberbiztonsági szempontból. A rendelet be nem tartása súlyos közigazgatási bírságokat vonhat maga után.

Nézze meg webináriumunkat, és tudjon meg többet a NIS2 hazai implementációjáról, az érintett ágazatokról, a fontosabb határidőkről, kötelezettségekről és szankciókról, valamint arról, hogy a Duna Elektronika szakmai csapata hogyan tud segíteni a követelményeknek való megfelelésben és a hatékony kiberbiztonsági intézkedések bevezetésében!

Téma

NIS2 irányelv: Ismerje meg a változásokat és készüljön fel időben!

Dátum

2023. szeptember 25., 10:00-11:15

Előadók

Márky Donát – IT Security Director │ Duna Elektronika Kft.

Egey Attila – IT Security Specialist │ Duna Elektronika Kft.

Dr. Mihajlov Viktor – ügyvéd | Bényi, Tamási és Schümeky Ügyvédi Társulás

 

A webinárium felvétele az alábbi képre kattintva vagy YouTube csatornánkon tekinthető meg.

Vissza